<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Muziek is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. (Foto: PR)
Muziek is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. (Foto: PR)

Heerlijk in beweging bij Zo aan de Julianalaan

  kijk op de wijk

Wat genoten de kinderen weer volop in de afgelopen periode bij Kinderopvang Zo aan de Julianalaan. En zo ook de leidsters. Natuur, bewegen, muziek en gezelligheid: je verveelt je bij ons nooit!

We zijn bezig geweest met allerlei activiteiten rondom het thema vuur, aarde, lucht en water. Zo zaaiden we met elkaar moestuintjes in zodat we heerlijke dingen uit onze eigen tuin kunnen eten.

Buiten en bewegen
Ook waren we met z'n allen veel in beweging, zoals tijdens Peutergym en ook tijdens de muzieklessen met juf Lindsey. Muziek is goed voor de ontwikkeling van kinderen en is bovenal heel gezellig. Je kunt er ook zo lekker bij bewegen! Als het enigszins kan gaan we lekker naar buiten met de kinderen, de buurt in of heerlijk met onze eigen moestuintjes aan de slag of spelen in de tuin.

Groot 'juffen' feest op 21 juni
Dit jaar vieren de juffen al hun verjaardagen samen op donderdag 21 juni. Eén groot feest voor de kinderen met allerlei leuke activiteiten zoals een springkussen, blikgooien, koekhappen, schminken, en een sjoelbak. Wij sluiten af met een feestelijke lunch!

Wij zijn erbij op Westerpop!
Zo aan de Julianalaan is op 7 juli aanstaande aanwezig tijdens Westerpop in Delft. We doen allerlei leuke activiteiten met de kinderen en er staan zelfs twee springkussen die ons zijn aangeboden door Partyverhuur. Super leuk! Alle kinderen van 0-4 jaar zijn welkom. Komt u ook?

Wat biedt Zo Kinderopvang
aan de Julianalaan?

In Delft biedt Zo aan de Julianalaan persoonlijke kinderopvang aan kinderen van 0-4 jaar in een vrijstaande stadsvilla. Binnen kan uw kind heerlijk spelen en ontdekken in de lichte, vrolijke ruimtes met volop spelmateriaal. Er is ook een prachtige snoezelruimte voor baby's. Pedagogisch medewerkers stimuleren hier de ontwikkeling van uw kind met licht, geluid en geur. Buiten speelt uw kind naar hartenlust in de tuin met natuurlijke elementen. Én er is een eigen moestuin. Wij doen ontzettend veel aan leuke en leerzame activiteiten in ons mooie pand en in de buurt en hebben nog enkele plekjes vrij.

Kijkje nemen
Bent u nieuwsgierig? Kom gerust vrijblijvend langs. Ons adres is Zo aan de Julianalaan, Julianalaan 63 in Delft. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze pagina op de website https://www.zokinderopvang.nl/vestigingen/8-zo_aan_de_julianalaan of bellen naar 015-2146636.
U bent altijd welkom!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>