<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Het Team van Fysio- en Manuele Therapie Delfgauw. (Foto: PR)
Het Team van Fysio- en Manuele Therapie Delfgauw. (Foto: PR)

Tweede vestiging voor Fysio- en Manuele Therapie Delfgauw

  kijk op de wijk


Fysio- en Manuele Therapie Delfgauw is sinds 1 maart ook te vinden bij Anytime Fitness aan de Rijksstraatweg in Delfgauw.

Fysiotherapie Delfgauw werkt vanaf dit voorjaar intensief samen met Anytime Fitness. De therapeuten van Fysiotherapie Delfgauw zijn vier dagdelen per week bij Anytime Fitness aanwezig: op maandag- en donderdagmiddag en op dinsdag- en vrijdagochtend. "In het medisch centrum misten we een aantal revalidatie mogelijkheden", legt therapeute Ilse Buijs uit. "Daarom zijn we heel blij met de faciliteiten en materialen van Anytime Fitness", voegt collega Inge er aan toe. "Zo kunnen we, knie-, enkel- en rugblessures beter behandelen."

Jonge wijk
En er zijn heel wat mensen met dergelijke blessures in Emerald, zo weet Inge te vertellen. "En dan met name tieners. Dit is een jonge wijk. De jonge gezinnen die hier eertijds kwamen wonen hebben nu vaak kinderen in de tienerleeftijd. Vaak actief in sport en bewegen. En dat zien we terug in de praktijk. We hebben dan ook extra oog voor deze groep."
Maar natuurlijk zijn mensen van alle leeftijden welkom bij Inge, Ilse, Jan-Jaap, Matthijs, de vier therapeuten in de praktijk. De vier therapeuten hebben allemaal hun eigen expertise en samen kunnen zij een breed scala aan therapieën aanbieden. Niet alleen traditionele fysiotherapie, maar ook manuele therapie, die zich richt op beweging en gewrichten, bekkenbodemtherapie en dry needling. Die laatste therapie is gericht op de behandeling van pijnpunten in de spieren.

Hooikoorts
Een relatief nieuwe therapie die Fysiotherapie Delfgauw ook biedt is medical taping tegen hooikoortsklachten. "Daarmee kun je klachten én medicatie verminderen", vertelt Inge."Hooikoorts is een afweerreactie van het lichaam.", legt Inge uit. "De taping gaat over de zogenaamde 'longzone' heen. Deels zorgt dit voor een houdingscorrectie en daarnaast heeft de tape zelf een lichtend en masserend effect op de huid. De tape blijft idealiter een week zitten en meestal zijn twee behandelingen voldoende om het hooikoortsseizoen door te komen. Meer weten over medical taping bij hooikoorts of één van de andere therapieën bij Fysio- en Manuele Therapie Delfgauw? Kijk dan op ww.fysiotherapiedelfgauw.nl of neem telefonisch contact op via 015-2575472.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>