Kom jij je talent laten zien? (Foto: PR)
Kom jij je talent laten zien? (Foto: PR) Foto: Esdor van Elten

Dus jij denkt dat je piano kunt spelen?

kijk op de wijk

Kun jij zingen en/of pianospelen en wil je dat aan Delft laten zien? Clavis Piano's geeft je de kans! En je kunt er nog een mooie prijs mee winnen ook.

"We gaan tot de zomer (1 juli om precies te zijn) iets heel leuks doen", vertelt Rob Klugkist van Clavis Piano's, gevestigd in de Kruisstraat. "We willen graag Delfts muziektalent de kans geven zich te presenteren."

Filmpje
Wat is de bedoeling? "We nodigen iedereen die denkt dat hij of zij goed kan pianospelen en/of zingen uit om bij ons langs te komen, legt Klugkist desgevraagd uit. Eventueel mag er ook een ander instrument als begeleiding bij zijn, maar uiteraard staat de piano centraal. Bel of mail ons voor een afspraak en wij zorgen ervoor dat er tijdens onze afspraak een filmopname wordt gemaakt. Het filmpje publiceren wij op onze Facebookpagina. Uiteraard krijg je het filmpje ook mee om op je eigen Facebookpagina te zetten. En dan is het 'stemmen maar!' "Het filmpje met de meeste views op onze facebookpagina wint een prachtige prijs: een digitale piano." Een mooie kans dus om je talent te laten zien. Maar dat talent moet er wel zijn, waarschuwt Klugkist: "We kijken wel naar kwaliteit."

Toegankelijk en mooi
Het initiatief van deze 'talentenjacht' past bij Clavis Piano's. Rob Klugkist wil graag laten zien hoe toegankelijk en mooi het instrument is. De winkel is inmiddels alweer bijna twee jaar in Delft gevestigd. Het bedrijf heeft nog twee andere showrooms, in Amsterdam en Nieuwegein.
Naast verkoop en verhuur van piano's kun je bij Clavis ook terecht voor het stemmen ervan, en voor reparaties. Al heel wat Delftenaren stapten even bij de winkel in de Kruisstraat binnen om de diverse soorten piano's en vleugels, zowel akoestisch als digitaal, te bekijken. "Wij trekken heel divers publiek aan", aldus Klugkist. "Gezinnen met (kleine) kinderen, maar ook mensen van middelbare leeftijd die in geen jaren hebben gespeeld en het nu weer een beetje willen oppakken, en de serieuze muzikant die toe is aan een serieus instrument."

Service
Voor wie graag eerst eens wil kijken of het instrument wat voor hem of haar is heeft Clavis een speciale service: u kunt bij ons gratis drie maanden een digitale piano van Roland lenen. Het is echt gratis: je zit nergens aan vast. Zo kunt u rustig uitproberen of pianospelen iets voor uzelf of uw kind is." En na die drie maanden? "Dan kunt u de piano teruggeven, kopen, of wellicht een andere piano kopen, bijvoorbeeld een akoestische." Of er eentje winnen natuurlijk, mocht u een héél groot talent zijn...