Logo delftopzondag.nl
Vloeren, muren, ramen... Bij Wandmode Delft weten ze er alles van. (Foto: PR)
Vloeren, muren, ramen... Bij Wandmode Delft weten ze er alles van. (Foto: PR)

Voor interieuradvies gaat u naar Wandmode Delft

  kijk op de wijk

Stijladvies of woonideeën nodig? Of is behangen niet uw talent? Wandmode Delft helpt u graag!

Sinds 6 jaar hebben Stefan de Wit en zijn vader een winkel aan de Minervaweg waar zij verf, behang, raamdecoratie, vloeren en nog veel meer verkopen. Maar de expertise van het bedrijf gaat veel verder terug: Wandmode Delft is een familiebedrijf en komt voort uit een klusbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. En dat betekent dat je ook het praktische werk met een gerust hart aan de profs van Wandmode Delft kunt overlaten. "We werken met een vast team van eigen mensen", vertelt Stefan. "Wij voeren allerlei werkzaamheden uit. Behangen natuurlijk, maar ook voorbereidende werkzaamheden daarvoor, zoals het afstomen van oud behang. Wij hebben veel kennis over en ervaring met schilderen, sausen en stucwerk. Kijk eens op onze website www.wandmodedelft.nl voor een indruk van de merken, collecties en producten die wij aanbieden. Geïnteresseerd? Vraag dan online vrijblijvend een offerte aan! U bent bovendien ook altijd welkom in onze winkel voor informatie en inspiratie, bijvoorbeeld door de verschillende behangboeken die wij hebben te bekijken."

Vloeren, muren en ramen
De winkel aan de Minervaweg 14 bekijken is misschien altijd wel een goed idee, als je aan het nadenken bent over de herinrichting van je huis. Want Wandmode heeft een ruim assortiment. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten vloerbekleding, zoals tapijt en karpetten, vinyl, laminaat- of pvc-vloeren. "Vooral die laatste vloersoort is de laatste jaren populair", aldus Stefan. Dat is niet onlogisch: pvc-vloeren zijn sterk, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende dessins. Zo is de houtlook haast niet van echt te onderscheiden. Naast reguliere behangsoorten kunnen de professionals van Wandmode Delft ook werken met Renovlies, glasvezelbehang die vaak als vervanging van stucwerk gebruikt wordt. "Vooral in nieuwbouwhuizen", legt Stefan uit. "Nieuwe muren werken nog en dus kun je in gewoon stucwerk scheuren krijgen. Met Renovlies heb je dezelfde uitstraling als stucwerk, maar zonder dat probleem. Bovendien is het stootvast en gaat het lang mee"
Heb je de vloeren en muren eenmaal gehad, dan blijven de ramen over, en gelukkig voorziet Wandmode Delft in een ruim aanbod van raamdecoratie: rolgordijnen, jaloezieën, plissé, of raamfolie, het is er allemaal. Ook heeft de winkel horren om insecten buiten te houden en natuurlijk kunnen die perfect op maat gemaakt en geïnstalleerd worden. Kortom: koop bij de kenner, en als kenners kunnen de specialisten van Wandmode Delft u natuurlijk uitstekend adviseren!

Meer berichten