Een leerzaam uitstapje naar de Botanische Tuin...
Een leerzaam uitstapje naar de Botanische Tuin...

Bij Zo aan de Julianalaan beleven we allerlei avonturen!

kijk op de wijk

Zo kinderopvang aan de Julianalaan is echt zichtbaar in de wijk door onze jaarlijkse deelname aan Sint Maarten, Carnaval de Kerstmarkt en nog veel meer.

Ook nemen we graag deel aan allerlei Delftse festiviteiten en doen we leuke acties om onze ouders te ontzorgen, zoals bijvoorbeeld de Valentijnsactie. Ouders kunnen lekker samen uit eten en wij passen dan gratis op de kinderen. We gaan er ook vaak op uit met onze baby's en peuters. Heerlijk wandelen in de wijk, Delftse Hout of nog dichterbij een uitstapje naar de Botanische tuin, die vlak naast de vestiging ligt. De kinderen genieten enorm van het samen op stap gaan en allerlei nieuwe dingen ontdekken.

Wij zijn erbij op Westerpop!
Zo aan de Julianalaan is op zaterdag 7 juli aanstaande aanwezig tijdens Westerpop in Delft. Dit grote Delftse festival mogen we natuurlijk niet overslaan.
We doen dan allerlei leuke activiteiten met de kinderen en er staan zelfs twee springkussen die ons zijn aangeboden door Partyverhuur. Super leuk! Alle kinderen van 0-4 jaar zijn welkom. Komt u ook?

Even binnen kijken?
Wij doen nog veel meer leuke en leerzame activiteiten in ons mooie pand en in de buurt en hebben nog 2 plekjes vrij. Bent u nieuwsgierig? Kom gerust vrijblijvend langs.
Ons adres is Zo aan de Julianalaan, Julianalaan 63 in Delft. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze pagina op de website https://www.zokinderopvang.nl/vestigingen/8-zo_aan_de_julianalaan of bellen naar 015-2146636.

U bent altijd welkom!