Vind een rustmoment bij Nicole. (Foto: EvE)
Vind een rustmoment bij Nicole. (Foto: EvE)

Een rustmomentje bij Astarte draagt bij aan uw schoonheid

kijk op de wijk

Nee, een schoonheidsbehandeling bij Nicole Borghuis van Astarte Huidverzorging transformeert je niet in de gelijknamige schoonheidsgodin. Maar Nicole behandelt je wel of je er eentje bent!

"Voor veel mensen die bij mij in de salon komen is dit een echt rustmoment", zegt Nicole. Dat begint al bij het aankomen, want met genoeg parkeerplek met privacy voor de deur wordt die stress de bezoeker alvast bespaard. "Ik ontvang veel vrouwen met drukke banen en 'duizendpootmoeders'. Ze komen om zichzelf een beetje te verwennen." En dat is een goed idee, want in deze hectische wereld is rust een steeds schaarser goed. En wie zichzelf voldoende rust gunt gaat er ook weer jonger en gezonder uitzien! Een beetje verwennerij hoort er dus bij. Als je bij Nicole bijvoorbeeld een seizoensbehandeling ondergaat, krijg je er aan het eind van de behandeling een lekkernij van het seizoen bij." Nicole heeft een eigen schoonheidssalon aan de Jan Campertlaan 277. Daarvoor had ze vele jaren mensen op een àndere manier 'in de stoel'. Nicole heeft namelijk een achtergrond in de tandheelkunde: "Ook daar had ik al te maken met veel cosmetische aspecten. Maar het werk was zo hectisch dat ik er uiteindelijk voor gekozen heb deze weg in te slaan. Mijn motto van toen kan ik echter blijven onderschrijven: 'ik werk aan uw lach'. Maar dan nu nèt even anders."
En dat doet Nicole met veel plezier èn expertise. "Voor microdermabrasie gebruik ik het Reviderm apparaat, al jarenlang beschouwd als de beste in Europa. Microneedling gebeurt met de dermapen. Beide apparaten zorgen voor verdunning van de oude huidlaag en een boost van celvernieuwing, waardoor je minder rimpeltjes ziet en een egaler en stralender huid krijgt." Verder kun je bij Astarte Huidverzorging terecht voor een veelvoud aan andere (gezichts)behandelingen, zoals sportremover, een fruitzuur behandeling of, heel bijzonder, een vegan behandeling. Nicole maakt gebruik van het merk Jean D'Arcel, die ook een speciale, 100% veganistische lijn heeft "Daar is dit merk redelijk uniek in. En bovendien: Jean D'Arcel is goed en heeft producten voor ieder huidtype en elk budget." Juist omdat Nicole met haar tandheelkundig verleden veel heeft gewerkt met stoffen die eigenlijk schadelijk zijn, let ze er scherp op dat de producten die zij nu gebruikt dat niet zijn: "Mijn gellak nagellak, van het merk Eden, is bijvoorbeeld organisch." Ook voor mannen, tieners en senioren heeft Nicole een passende behandeling! want jong en oud weet de weg naar Astarte Huidverzorging in de Voorhof te vinden. Proberen? op vertoon van dit artikel ontvangt u 10% korting op een willekeurige behandeling. Boeken uitsluitend telefonisch via 06-51120917 of via de site: www.astartehuidverzorging.nl.