<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Het team van Casa del Sol brengt u ook in de winter in Mediterrane sferen. (Foto: PR)
Het team van Casa del Sol brengt u ook in de winter in Mediterrane sferen. (Foto: PR)

"Bij Casa del Sol doen we alles op eigen kracht"

  kijk op de wijk

Walter en Anja Tetteroo van het zonnige restauranté Casa del Sol in het winkelcentrum aan de Dasstraat in Tanthof stappen met vertrouwen 2018 in. "Er is echt vraag naar de Spaans-Portugese keuken."

Walter en Anja kijken met genoegen terug op het jubileumjaar 2017, waarin zij het tienjarig bestaan van hun Spaans-Portugese restauranté aan de Dasstraat vierden.
"We hebben hele leuke felicitaties gehad en zelf natuurlijk ook uitgepakt, met een leuk attentie voor de gasten", herinnert Anja zich.

Altijd werken
Anno 2018 gaat Casa del Sol met vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet, al zijn er ook wel enkele veranderingen. De belangrijkste daarvan is dat het restauranté sinds 1 januari vier dagen open is in plaats van vijf. Van woensdag tot en met zaterdag. Dat heeft bepaald niet met de vraag te maken, verzekert Walter. "Als we willen kunnen we altijd wel werken. Maar we realiseerden ons dat we wekelijks tachtig uur draaiden en we vonden dat dat wel een beetje minder mag. Met één dag minder zijn we nog steeds meer dan 65 uur bezig en dat scheelt wel."
Overigens is het op zondag, maandag en dinsdag nog wel steeds mogelijk om het restaurant af te huren voor een feestelijk diner. "Vanaf minimaal 25 personen."

Leuk team
Zoals gezegd: aan de aanloop ligt het bepaald niet. Integendeel: Walter en Anja merken dat naast veel Delftenaren ook steeds meer mensen uit de regio de weg naar Casa del Sol weten te vinden. "Ze komen echt speciaal voor onze keuken", legt Walter uit. "Het wordt steeds lastiger om in de Randstad gewoon een goede Paëlla, Zarzuela of Bacalkau te vinden." "Dat ze, eenmaal hier aangekomen, vrij kunnen parkeren vinden ze dan een extra pré", voegt Anja er aan toe.

Eigen kracht
Chefkok Walter heeft een uitstekende naam, binnen èn buiten Delft. "We krijgen goede reviews op onze site", vertelt Anja, die uiteraard trots is op haar man.
"Dat heeft natuurlijk met de heerlijke gerechten te maken, maar ook met ons leuke team, dat er voor zorgt dat mensen zich hier helemaal thuis voelen en niets tekort komen. We doen hier alles op eigen kracht: we zijn nergens bij aangesloten, hebben onze eigen cadeaubonnen en staan gewoon voortdurend voor onze gasten klaar."

Wilt u dat eens zelf ervaren? Kom gerust langs bij Casa del Sol in de Dasstraat. "Reserveren is gewenst, en zeker in het weekend aangeraden", besluit Anja.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>