Afbeelding

Baan Niyom: Thaise massage is effectief en heilzaam

kijk op de wijk

Editie: Week 39, Jaargang 21 |

Volgens eigenaar Chittra Niyom is Thaise massage veel meer dan alleen ontspannend: de techniek is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en geworteld in eeuwenoude Aziatische tradities.

DELFT – De reacties in het gastenboek van Baan Niyom laten er geen misverstand over bestaan: een bezoek aan de Thaise massagesalon aan de Phoenixstraat 64 is beslist geen straf. “Ik heb eerder Thaise massages gehad en tot nu toe is dit echt de beste!” schrijft iemand. “Ik kom uit Groningen om me weer helemaal los te laten masseren”, noteert een ander. “Je gaat herboren naar huis”, vermeldt een derde. Er bestaat helaas behoorlijk wat onwetendheid over wat traditionele Thaise massage precies inhoudt. “Veel mensen denken direct aan een of andere luxe ontspanningsmassage”, zegt eigenaar Chittra Niyom, die jarenlange ervaring opdeed in Thailand. “Of ze associëren de massage met erotische handelingen. Wat absoluut onjuist is en zeker niet het geval.”
Thaise massage is veel meer dan alleen ontspannend. De techniek is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en geworteld in eeuwenoude Aziatische tradities. Baan Niyom heeft als een van de weinige salons veel aandacht voor en ervaring met de helende werking van de massage. “Klanten kunnen zich bij ons met succes laten behandelen voor hoofdpijn, stress, schouder-, rug- en nekklachten”, aldus Chittra. “We onderscheiden ons door onze vakkennis en geven veel aandacht aan specifieke wensen en klachten.”
Baan Niyom – dat volgende maand al weer een jaar bestaat – biedt in de gezellige, kleinschalige salon diverse behandelingen: de traditionele Thaise massage (al voor 45 euro per uur), een toegepaste variant waarbij ook een warm compresstempel met geneeskrachtige kruiden worden gebruikt en een Thaise massage met olie. Ook zijn stoel- en voetmassages zijn mogelijk. De stoomcabine is inmiddels operationeel. Vóór of na de massage kun je er een kwartiertje in, wat het effect van de massage versterkt. Ook kunnen op verzoek cursussen Thaise massage gegeven worden. Baan Niyom is open van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 21.00 uur. Telefoon: (06) 11808143. Internet: www.baanniyom.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12