Sevda en Serkan,Deborah, Filiz en  Yasmine staan voor u klaar!
Sevda en Serkan,Deborah, Filiz en Yasmine staan voor u klaar! (Foto: )

De Nieuwe Roos: haarbehandeling met een oosters tintje

  Juridisch

Voor Serkan en Sevda, de eigenaren van kapsalon De Nieuwe Roos aan de Papsouwselaan is 2018 het jaar van de nieuwe start. Ze gaan vol goede moed het nieuwe jaar in, en u mag meeprofiteren!

"We hebben alleen maar positieve reacties gehad na de verbouwing", vertelt Sevda. In maart heropende De Nieuwe Roos na een grondige metamorfose haar deuren. De kapsalon, die al 17 jaar in winkelcentrum In de Hoven aanwezig is, is moderner en lichter geworden: "mensen kunnen nu zien hoe we aan het werk zijn." De salon biedt ruimte aan zes kapstoelen, en als je even moet wachten, is het gezellig toeven. De verbouwing was niet de enige verandering in het afgelopen jaar. Het team, dat naast Sevda en Serkan bestaat uit Deborah en Filiz, werd onlangs uitgebreid met de komst van Yasmine. Met elkaar staan ze voor u klaar!

Vrouwen en mannen
De Nieuwe Roos is het adres voor alle vormen van haarverzorging. "We krijgen echt allerlei mensen binnen", aldus Sevda. "Of het nu een permanentje is of een hele stijlverandering met hippe kleuren, we kunnen het. Zo is op dit moment balyage erg in. Daarbij blijft het haar bovenop donkerder, maar worden de punten opgelicht. Ook allerlei kleurstijlen zijn mogelijk. Grijstinten zijn erg populair momenteel, maar ook pasteltinten brengen we regelmatig aan. Niet alleen vrouwen kunnen bij De Nieuwe Roos terecht, ook mannen. Voor een knipbeurt, maar Serkan is ook een barbier die de complete baardverzorging kan doen.
Iets wat je minder vaak in een kapsalon tegenkomt is een epileerbehandeling van het gezicht. Sevda en haar team doen dat op oosterse wijze: Met behulp van een draadje worden de haartjes uitgetrokken. "Daarmee wordt het echt helemaal schoon en glad", legt Sevda uit. Ook mogelijk: wenkbrauwen verven, zowel met henna (erg populair) als met wenkbrauwverf.

Kortingsaanbieding
En dat alles voor een vriendelijke prijs en met een glimlach, want Sevda en hun mensen worden blij van hun vak: "Mensen gaan hier altijd met een goed gevoel de deur uit. Om dat goede gevoel nog eens te versterken heeft kapsalon De Nieuwe Roos tot eind januari een mooie aanbieding: 10% korting op alle behandelingen, behalve epileren. "Neem de bon uit deze krant mee", benadrukt Sevda. "We willen al onze klanten bovendien mooie feestdagen en een fantastisch 2019 wensen! Kapsalon De Nieuwe Roos is maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.30 uur. Kijk ook op www.facebook.com/kapsalondenieuweroosdelft of Insta! Telefoon: (015) 361 76 80.

Meer berichten
 
CustomHtml_1