Lachen, gieren en meebrullen met Saskia en Paulette in de Rijswijkse Schouwburg (Foto: MarieJose Eldering)
Lachen, gieren en meebrullen met Saskia en Paulette in de Rijswijkse Schouwburg (Foto: MarieJose Eldering) (Foto: MarieJose Eldering)

Meezingcabaret bij Rijswijkse Schouwburg

  cultuur

RIJSWIJK - Is het cabaret, een vrolijk makend theaterconcert of een personalityshow?

De 6e van Vuile Huichelaar, waarachter twee van de origineelste theatervrouwen van Nederland schuil gaan, past niet in een hokje. Maar is alles inéén. Het is een ervaring, een show waar je bij geweest moet zijn. Lekker meezingen, lachen, maar ook een traantje wegpinken met heel veel andere vrouwen.
Woensdag 13 november, aanvang: 20.00 uur, te zien in de Rijswijkse Schouwburg.

Vrouwspersonen
Een grote stoet vrouwspersonen in allerlei soorten en maten bezocht de eerdere shows en kwam er herboren vandaan. En dit seizoen is de reprise van deze heerlijke meezing cabaretvoorstelling dóór en vóór (voornamelijk) vrouwen. Mannen mogen komen, maar op eigen risico. Dit is dé avond uit voor de vrouw.

Verbijstering
Na vijf producties en seizoenen vol uitverkochte zalen heeft ook de zesde show van Vuile Huichelaar weer een specifiek thema. Saskia en Paulette (Mrs. Einstein) hebben zich altijd beziggehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven.
Wat wíllen we nou eigenlijk?! Wat staat er op de bucketlist?! Geen beklimming van de Mount Everest. Geen bungeejump en ook geen meditatie in India. Was het maar zo eenvoudig. Nee, we willen iets veel lastigers. We willen gezíen worden. Helaas begint het leven niet bij veertig en zestig is niet het nieuwe vijftig. Maar het gras is ook zeker niet groener aan de overkant. Dus we besproeien manmoedig ons eigen gazon en hebben lol om de dorre grasmat van de buren. Zo simpel kan het zijn. Dus haak in bij Vuile Huichelaar de zesde, want Morgen begint nu!

Typetjes
Wederom brengen Paulette Willemse en Saskia van Zutphen een show met verschillende typetjes die elk hun eigen kijk op relaties en het leven hebben. Dit jaar brengt Vuile Huichelaar weer een grote hoeveelheid klassieke en hilarische (meezing) liedjes én een stoet aan typetjes.

Is Vuile Huichelaar 6 uw eerste kennismaking met de dames? Dan bent u vanaf dat moment verloren. U zult zingend het theater verlaten en nog lang nagenieten van een show die zich moeilijk laat navertellen. De 6e van Vuile Huichelaar is een ervaring, een belevenis die je laat beleven!

Successhows
Het publiek krijgt er geen genoeg van. Na elf seizoenen uitverkochte zalen, zijn Saskia van Zutphen en Paulette Willemse weer in de theaters te zien met een geheel nieuwe show! In zes opeenvolgende successhows (inclusief de Kerstshow) lieten Paulette en Saskia duizenden vrouwen lachen en zingen. Vuile Huichelaar is een ervaring waar je gelukkig van wordt en die je niet mag missen! Dus kom met je vriendinnen, zussen, collega' s en verlaat luid zingend het theater!

De pers was jubelend: "De man wordt onder de loep gelegd en op de hak genomen. Voor elke vrouw een feest der herkenning en goed voor dikke tranen van het lachen" (Het Parool).
De voorstelling 'Mogen begint nu' is t/m 22 mei 2020 te zien in de Nederlandse theaters. Reserveer uw kaarten via: 070-3360336 of www.rijswijkseschouwburg.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1