Maarten 't Hart signeert bij boekhandel De Omslag
Maarten 't Hart signeert bij boekhandel De Omslag (Foto: )

Maarten 't Hart signeert zijn nieuwste boek bij Boekhandel De Omslag

  cultuur

DELFT - Het wordt een druk laatste weekend van september. Boekhandel De Omslag heeft op zaterdag 28 en zondag 29 september activiteiten op de agenda staan.

Zaterdag 28 september signeert Maarten 't Hart van 13.30 uur tot 15.00 uur zijn nieuwste boek 'De Nachtstemmer' bij De Omslag aan de Wijnhaven. Kunt u niet aanwezig zijn en wilt u een gesigneerd boek? Laat het ons even weten!

Samenvatting: Eind jaren '80 van de vorige eeuw krijgt een Groningse orgelstemmer de opdracht een beroemd kerkorgel te stemmen in een Zuid-Hollands havenstadje. Hij komt terecht in een wonderlijke wereld, bevolkt door eigenaardige, merendeels xenofobe dwarsliggers met als liefste bezigheid zowel elkaar als mensen van buiten ertussen nemen. De stemmer ontmoet een Braziliaanse weduwe en haar eigenaardige dochter die zich ontpopt als vaardige helper bij het stemmen. Dankzij de weduwe en haar dochter raakt de stemmer in grote problemen die uiteindelijk, tamelijk onverwacht, toch nog opgelost lijken te worden.
Zondag 29 september vertelt Josephine Rombouts over haar nieuwe boek 'Terug naar Cliffrock Castle', het vervolg op 'Cliffrock Castle'. Locatie: Synagoge, Koornmarkt 12, Delft. Aanvang: 15.00 uur. Entree: 15 euro (inclusief drankje).

De Nederlandse Josephine Rombouts klimt bij het Schotse kasteel waar ze werkt op van huishoudster tot manager. Niemand op het landgoed, zijzelf nog het minst, heeft enig idee wat deze verrassende functieverandering inhoudt. In het web van verwachtingen, aannames en afgunst binnen op scherp staande sociale verhoudingen probeert Rombouts het leven dat ze voor haar gezin heeft opgebouwd veilig te stellen. U kunt telefonisch of via mail bespreken: 015-2121510 / info@deomslagdelft.nl of kom langs in de winkel.

Meer berichten
 
CustomHtml_1