<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Accordeonist/entertainer Fabela Rozo is ook te zien tijdens Montmartre op het plein (Foto: Johan Gerritse)
Accordeonist/entertainer Fabela Rozo is ook te zien tijdens Montmartre op het plein (Foto: Johan Gerritse) (Foto: Johan Gerritse)

Montmartre op het plein in Den Hoorn!

  cultuur

DEN HOORN - Het is weer tijd voor Montmartre op het plein! Op zaterdag 14 september organiseert CultuurStek voor de 6e keer het (amateur)kunstenaarsfestival Montmartre in Den Hoorn.

Ineke Tetteroo stond met man Kees en dochter Marie-José aan de basis van dit kleine evenement. "We dachten indertijd dat het plein wel een 'boost' kon gebruiken. Want buiten een potje jeu de boules op z'n tijd of je auto parkeren viel er verder weinig te beleven. Door die mooie platanen die er staan, vond ik dat het plein wel een beetje een Franse sfeer had. We zijn klein begonnen en inmiddels bij een vergrote editie 6 aanbeland. Een plek van plezier!"

Kinderplein
Van 13.00 uur tot 17.00 uur staat het Koningin Julianaplein vol kunstenaars en bol van de activiteiten. Er is muziek, dans, poppentheater, een kinderplein, knutselen voor jong en oud en natuurlijk eten en drinken. Alle activiteiten zijn gratis, de drankjes en hapjes dienen wel betaald te worden. De gehele middag kunnen er smoothies worden gemaakt in de 'Jus de Fruits', zijn er oudhollandse spelletjes, kan er een vlaggenslinger gemaakt worden bij Het Feestjesparadijs en wordt er geboetseerd. Er is een Galerie dans l'Espace', waar kunstenaars in de open lucht aan het schilderen, batikken, glasblazen en tekenen zijn en er is een Jeu de Boules toernooi. Op het programma staat om 14.00 uur en 15.00 uur Poppentheater door Henk Noordergraaf en om 15.00 uur en 15.45 uur een Franse Mimedans van LA Dansstudio.

Muziek
Muziek is natuurlijk ook aanwezig op het plein, door Folkband Kachel, Rob en Hans van De Maxima's en accordeonist/entertainer Fabela Rozo. De lokale ondernemers verzorgen de hapjes en drankjes, net als De Hoornbloem. Kortom, er is voor iedereen wat te doen tijdens Montmartre op het plein in Den Hoorn op 14 september!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>