Arthur en Lucas Jussen, gekleed door Peter George d'Angelino Tap  (Foto: Marco Borggreve)
Arthur en Lucas Jussen, gekleed door Peter George d'Angelino Tap (Foto: Marco Borggreve) Foto: Marco Borggreve

Meet and Greet met Lucas en Arthur Jussen

cultuur

DELFT - Al 10 jaar ontwerpt de Haagse kunstenaar en ontwerper Peter George d'Angelino Tap de spraakmakende concertkleding voor het beroemde pianisten-duo Lucas en Arthur Jussen.

Zo'n dertig van deze exclusieve kostuums zijn nu te bewonderen op de bovenverdieping van Kadmium. Ter gelegenheid van zijn solo-expositie 'Vessels for the Muses' vindt er opdinsdag 13 augustus om 19.00 uur een meet and greet plaats met Lucas en Arthur en de ontwerper zelf waarbij zij elkaar zullen interviewen. Een bijzondere avond met kleurrijk gezelschap!

Tickets
Wil je dit evenement graag bijwonen? Bestel dan een ticket via www.kadmium.nl Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Toegang is gratis. De expositie is nog te bezoeken tot en met zondag 25 augustus. Kadmium is een van de partners van het Prinsenkwartier aan het Agathaplein 4 te Delft.

Herfstsalon
De Herfstsalon toont werk van Kunstenaars uit Delft en omgeving. Dit jaar vindt de Herfstsalon plaats van donderdag 29 augustus tot en met maandag 7 oktober. De officiële, feestelijke opening vindt plaats op zondag 1 september, om 15.00 uur. Tijdens de 24e Delftse atelierroute, op zaterdag 7 en zondag 8 september van 12.00 uur tot 17.00 uur, zijn de ateliers van deelnemende kunstenaars te bezoeken.
Kadmium is een presentatieruimte in Delft voor hedendaagse kunst waar, in samenhang daarmee, verdiepende en naar andere kunstvelden verbredende nevenactiviteiten plaatsvinden. Kadmium is tevens het platform voor zijn achterban, de Delftse kunstenaars, dat hun een verbindende, professioneel stimulerende en een presentatie functie biedt. Kadmium, Agathaplein 4, Delft T: 06 57644891 M: info@kadmium.nl