Win kaarten voor een swingende happening op het Scheveningse strand!
Win kaarten voor een swingende happening op het Scheveningse strand!

Win kaarten voor 'Live on the beach 2019'!

cultuur

DELFT - Niet alleen de Engelse topband Keane zal deze zomer een groot concert geven op het strand van Scheveningen, ook het grootste 90's Strandfestival Celebrate the 90's komt deze zomer naar het Scheveningse strand.

Zet daarom alvast vrijdag 6 september dik gedrukt én rood omrand in je agenda!

Het programma van het leukste strandfestival van het jaar Celebrate the 90's bestaat uit de allerbeste namen uit de jaren 90 met o.a. Charly Lownoise & Mental Theo, 2 Unlimited, Snap!, The Sunclub, Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor. De gastheer van de avond is niemand minder dan de populaire Radio 10 DJ Gerard Ekdom.

Win kaarten
Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen 3 x 2 kaarten weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Niet veel, slechts het antwoord op de volgende vraag mailen naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl

-Noem een hit van de Belgisch/Nederlandse dance-act 2 Unlimited, die wereldwijd meer dan 20 miljoen platen verkocht.
2 Unlimited was de eerste groep die housemuziek op echte grote schaal tot een internationaal commercieel succes wist te maken. De formule van een mannelijke rapper, Ray Slijngaard, en een zangeres, Anita Doth, met gemakkelijk in het gehoor liggende melodieën en stevige dance-ritmes (ook wel eurodance genoemd), domineerde de popmuziek in de jaren 90.

Live on the Beach is het jaarlijkse drukbezochte strandevenement in Scheveningen. Dans met je voeten in het zand en uitzicht op zee op de beste nummers uit de jaren 90 en ga mee in memory lane!!

Meer info: www.liveonthebeach.nl