Welke zanger / acteur wordt hier door Charles aan de tand gevoeld?
Welke zanger / acteur wordt hier door Charles aan de tand gevoeld?

Win kaarten voor The Passion in Concert!

cultuur

DELFT - Zaterdag 20 april 2019 is de eerste editie van The Passion in Concert in Rotterdam Ahoy.

Een nieuwe concertervaring, waarbij bekende artiesten het publiek met de mooiste popnummers meenemen op een muzikale reis door het paasverhaal.

Duetten
Een Nederlandstalig concert vol liedjes die het publiek raken. Met verrassende duetten, solo's en een poporkest onder leiding van Eric van Tijn. In een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten word je meegenomen in een verhaal dat je raakt.
Door een spectaculair decor, verschillende podia en special effects wordt de muziek en het verhaal dichtbij gebracht.
In deze eerste editie wordt het paasverhaal verteld door Maria, de moeder van Jezus. Een groot koor van 300 zangers maakt de concertervaring compleet. Het koor wordt samengesteld met zangtalent vanuit heel Nederland.

Line-up
De line-up van de artiesten van de eerste editie van The Passion in Concert is bekend. Niemand minder dan Berget Lewis, Brainpower, Danny de Munk, Dwight Dissels, Jeroen van Koningsbrugge, Jim Bakkum, Simone Kleinsma, Davina Michelle en Xander de Buisonjé maken hun opwachting tijdens het paasweekend op 20 april in Rotterdam Ahoy.

Prijsvraag
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 3 x 2 kaarten weg geven voor The Passion in Concert op 20 april in het Rotterdamse Ahoy.
Wat vragen wij daarvoor terug? Niet veel, slechts het antwoord op de volgende vraag:
Welke bekende zanger / acteur (zie foto) wordt door Charles van Harling geïnterviewd? Antwoorden graag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl