Afbeelding

Win kaarten voor musical Marvellous!

cultuur

DELFT - De superheldenmusical Marvellous is een muzikale ode aan het superheldengenre.

Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om een superheld te zijn, met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms vol met types die een cape dragen.

Explosies
Alles uit de superheldenfilms brengt Bos Theaterproducties naar het theater: vliegen, vlammen, ijs en explosies. Dat kan natuurlijk niet, maar ze doen het toch!

Het creatieve team van Watskeburt?!- de musical committeert zich aan Marvellous: Peter van de Witte (Rundfunk, Showponies) tekent voor de regie en composities. Daan Windhorst (Suspicious Minds, Missie Aarde) en Lucas de Waard (Cojones, Willem Ruis - de show van zijn leven) bogen zich over het script. De arrangementen werden geschreven door Bart Rijnink. De cast bestaat uit: Tarikh Janssen (Taal is zeg maar echt mijn ding, Onze Jongens), Rogier in 't Hout (Het Klokhuis, Lear), Daniel Cornelissen (Broers, Platonov), Keja Kwestro (De Gelaarsde Poes, The Nation), Anna Keuning (Watskeburt?! - de musical, B.A.B.S.) en anderen.

Gratis kaarten
Het Kasteeltje en de krant Delft op Zondag mogen 2 x 2 kaarten voor Marvellous weggeven voor de voorstelling van dinsdag 5 februari in het Stadstheater in Zoetermeer. Wat moet je hier voor doen? Nou, gewoon: laat ons weten met wie Charles van Harling in gesprek is (zie foto)?

Stuur je antwoord superheldensnel naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl

Winnaars krijgen uiterlijk maandag 4 februari bericht.

Marvellous, de eerste superhelden saga musical happening ter wereld! Zie: www.bostheaterproducties.nl