<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Ook zin om aan te sluiten bij een leesclub? Bezoek de info-ochtend bij DOK Centrum
Ook zin om aan te sluiten bij een leesclub? Bezoek de info-ochtend bij DOK Centrum (Foto: Arjanneke v.d.Berg)

Start literaire leesclub in Delft

  cultuur

DELFT - Van maandag 28 januari tot en met zondag 3 februari 2019 vindt de allereerste landelijke Week van de Leesclub plaats.

Doel
Doel van deze week is om het lezen te stimuleren, deelnemen in een leesclub helpt daarbij. Bovendien is het een ideale gelegenheid om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten.
In Delft start in die week een nieuwe literaire leesclub, op initiatief van Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs. Er zijn inmiddels al 1250 leesclubs, verspreid over het hele land. Deze clubs komen om de 5/6 weken bij elkaar.
Senia werkt samen met DOK Centrum in Delft. De informatieve oprichtingsbijeenkomst is op zaterdagochtend 2 februari.

Werkwijze
Een medewerker van Senia geeft dan uitleg over de werkwijze en de literatuurlijst. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend, na de informatieronde en kennismaking met andere belangstellenden kunt u ervoor kiezen om mee te doen.

Aanvang
Aanvang van de bijeenkomst is 10.30 uur, in DOK Centrum Delft aan het Vesteplein 100.

Aanmelden
In verband met de beschikbare ruimte graag aanmelden via e-mail bep.denblanken@senia.nl

Mocht u verhinderd zijn maar wel belangstelling hebben, kunt u dit melden bij info@senia.nl, dan wordt u op de hoogte gehouden. Kijk voor meer informatie ook op www.senia.nl.

Kosten
Een abonnement voor een seizoen kost 35,00 euro. Als u halverwege het seizoen inhaakt, betaalt u tot aan de zomer een bedrag naar rato.

Heleen Platschorre

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>