Micha de Bie aan het werk bij de Nieuwe Kerk in Delft
Micha de Bie aan het werk bij de Nieuwe Kerk in Delft

Over de Dijk: Cultuur om van te smullen

cultuur

DEN HOORN - Tussen de sinterklaasgedichten, kerstcadeaus en oliebollen door werkten de programmeurs van Over de Dijk hard aan een geweldige line-up voor het Cultureel Winterfestival op zaterdag 2 februari.

Tientallen artiestennamen en locaties schuiven wekelijks over verschillende keukentafels aan de Dijkshoornseweg. Wat zijn we blij met al die bijzondere plekjes langs de dijk: huiskamers, erven, schuren en tuinen.

Artiesten
En wat dacht je van acts met namen als: Jasper Smit (cabaret), Mess Around (band), Kachel (muziek en dans), HarmoNie zo moeilijk Nie (zang), Dan Hill (muziek), Dirk den Hoed (poëzie), De magie van chemie (theater), Graatus Toneel (theater), Rotmeid (kunst), Micha de Bie (kunst) en nog veel meer. Daarnaast wordt voor kinderen op de scholen een speciaal lesprogramma over de Dijkshoornseweg ontwikkeld en natuurlijk is er tijdens het festival voor hen ook genoeg te doen.
De kans bestaat dat het 2 februari berekoud is. Als jij zorgt voor een dikke trui, jas, muts en handschoenen voor jezelf, zorgen wij ervoor dat de Dijkshoornseweg een heerlijk warme uitstraling krijgt. Maar daar hebben we wel wat voor nodig. Heb jij oude sokken, weessokken en sokken met gaten zijn ook van harte welkom, sjaals, mutsen en wanten? En bollen wol, om een hele lange sjaal te breien? Je kunt ze kwijt in de blauwe bak bij Naaicenter Arwin, Dijkshoornseweg 33a.
Over de Dijk wordt georganiseerd door bewoners van de Dijkshoornsweg en CultuurStek Den Hoorn en vindt plaats op zaterdag 2 februari van 16.00 uur tot 21.00 uur aan de Dijkshoornseweg in Den Hoorn en Delft. Voor informatie of contact: mail naar overdedijk@cultuurstek.nl