Barnard & Jones zijn ook te zien tijdens de culturele hutspot in Schipluiden
Barnard & Jones zijn ook te zien tijdens de culturele hutspot in Schipluiden

Culturele Hutspot in Schipluiden

cultuur

SCHIPLUIDEN - Op zaterdag 19 januari maakt Schipluiden er een cultureel Hutspotje van.

Hutspot zit vol muziek, cabaret en theater. Zoals bij een oerstevige, winterse hutspot hoort, zorgen drie culturele ingrediënten voor een smakelijke avond!
Op drie verschillende locaties in het dorp kun je genieten van drie verschillende acts.

Straattheater
Het internationale straattheatergezelschap Jones en Barnard met een hilarische act à la de Dikke (Oliver Hardy) en de Dunne (Stan Laurel), het legendarische zwart/wit duo, waarvan momenteel in de bioscoop een biopic te zien is. Bereid je voor op deze unieke 'once in a lifetime experience'! Barnard en Jones zijn te zien in de Dorpshoeve.

Gospel
Hallelujah! Geniet van de klanken van Jennefer Zichem en haar gospelband. Met in het achtergrondkoor een aantal enthousiaste dorpsgenoten. Te beluisteren in de Dorpskerk.

Verhalen
Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, heeft recent aan nieuwe muziek gewerkt. Zij verwerkt persoonlijke verhalen in haar liedjes. U hoort liedjes van haar nieuwe EP. Stephanie treedt op in 't Notenschip.
En dit alles voor het luttele bedrag van 20,00 euro!

Circus
Voor de kinderen (van 2-8 jaar met begeleider) is er een heus circusprogramma, in de Dorpshoeve van 15.00 uur - 17.00 uur én een knutselhoek met limo. Entree: gratis.

Op zondag 6 januari is er van 15.30 uur – 17.30 uur kaartverkoop bij Het Raadhuis, Dorpsstraat in Schipluiden.

Kijk voor kaarten en het gehele programma op: www.cultroyale.nl