La Familia verzorgt een romantisch, sfeervol kerstconcert bij Op Hodenpijl
La Familia verzorgt een romantisch, sfeervol kerstconcert bij Op Hodenpijl

Kerstavond met La Familia bij Op Hodenpijl

cultuur

SCHIPLUIDEN - Op kerstavond, maandag 24 december, is de zingende familie La Familia te gast in Schipluiden bij Op Hodenpijl voor een romantisch en sfeervol kerstconcert. Belinda, Carla en Paul brengen een breed scala aan repertoire van Ave Maria tot Imagine van John Lennon.

De Nederlandse zangers-familie La Familia die in 2011 onder de naam Opera Familia doorbrak via het TV programma Holland's Got talent en sindsdien internationaal optreedt, is op Kerstavond te gast Op Hodenpijl. Vader Paul, moeder Carla en dochter Belinda staan borg voor een ouderwetse, sfeervolle kerstavond. Met kaarslicht, mooie muziek en hartverwarmende gedichten. Ze brengen een repertoire van klassiek tot pop. Luisterliedjes en meezingers!

Doorbraak
Sinds de landelijke doorbraak in 2011 via RTL4, heeft La Familia niet stil gezeten. Hun eerste album 'Il Canto' is inmiddels platina. Ze zijn regelmatig op de Nederlandse televisie te zien geweest en zijn dit jaar alweer aan hun 7e theatertournee bezig. Zingen, componeren, tekstschrijven en performen, het zit hen in het bloed. In de zomer toeren ze door het land met hun meezingconcert programma 'Heel Holland Zingt Classics' met medewerking van Classical DJ Mr. Van Walsh, ballroomdansers en lokale koren.

Concert inclusief diner
Voorafgaand aan het concert wordt er een diner geserveerd in kerstsfeer. Het diner start om 18.00 uur en is inclusief alle drankjes. Voor het diner zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Datum: maandag 24 december. Tijd: 20.00. Prijs: 28 euro inclusief Glühwein. Inclusief diner en drankjes: 65 euro. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.