De taptoe van 2016 was een doorslaand succes.
De taptoe van 2016 was een doorslaand succes. Foto: Koos Bommelé

Taptoe 2018 waar spektakel voor jong en oud

cultuur

Wat in 1996 begon als een eenmalig showspektakel is inmiddels uitgegroeid tot een beeldbepalend evenement voor Delft en de gehele culturele sector.

Taptoe Delft is een alom bekend fenomeen en in trek bij zowel de rasechte Delftenaar als dagjesmensen en buitenlandse toeristen. Dit jaar vindt het spektakel op vrijdag 7 en zaterdag 8 september plaats, verdeeld over drie voorstellingen. De kaartverkoop is inmiddels gestart, zorg dat je erbij bent! De shows worden gevuld met muziek, dans en zang. Vooraanstaande Nederlandse orkesten en showbands als de Floraband uit Rijnsburg, Takostu uit Stiens en Advendo uit Sneek zullen zo'n twee uur lang het publiek entertainen. Tijdens de avondvoorstellingen gaan de optredens van de ruim 400 deelnemers bovendien gepaard met lichtshows en vuurwerk. Een waar spektakel. Op zaterdag vanaf 12.00 uur vindt er bovendien een parade plaats door het historische centrum van Delft, als geschenk van Stichting Taptoe Delft aan de inwoners.
De voorstellingen vinden plaats vrijdag 7 september om 21.00 uur en zaterdag 8 september om 16.00 en 21.00 uur. De kaarten variëren in prijs van 10 tot 37,50 euro. Kaartverkoop via www.taptoedelft.nl

!