???????'Loslopend wild' is unieke parade van verschillende voorstellingen.
???????'Loslopend wild' is unieke parade van verschillende voorstellingen.

Let op! Loslopend wild in Theater de Veste

cultuur

Delft wordt op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart overspoeld met theater en dans: dan is het voorheen Delftse Maas theater en dans met 'Loslopend wild' te gast in Theater de Veste.

'Loslopend wild' zijn zes korte voorstellingen van veelbelovende, jonge makers: drie voor (jong) volwassenen en drie voor families (iedereen vanaf 8 jaar). Elk stuk is anders maar een ding hebben ze gemeen: de energie spat er vanaf! Verwacht prachtige plaatjes, humor, indrukwekkende breakdance en er wordt echt gevlogen! De vrijdagavond is voor (jong) volwassenen. Ga op avontuur en laat je verrassen door het werk van jonge en vernieuwende makers. 'Kraai' is een acrobatisch dansduet van een meisje en een (vogel)jongen. In 'Alaska' volg je drie ontdekkingsreizigers die onderzoeken waar ze hun vlag nog kunnen planten op deze aarde, want is alles is al niet ontdekt? Met beeldgrappen, absurde situaties, maar ook vol eenzaamheid en gevaar. Het laatste stuk, een duet voor twee breakdancers, gaat over de aantrekkingskracht van beeldschermen. Waarbij je je kunt verbazen over hun indrukwekkende skills, een ware uitputtingsslag.
De zaterdagmiddag is speciaal voor families, volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar kunnen genieten van drie theater- en dansvoorstellingen. En kunnen kinderen meedoen aan verschillende workshops. Wat is er zoal te zien? Bijvoorbeeld 'PlayStation', een explosieve theatrale dansmix. We ontmoeten twee dansers, een jongen en een meisje. De jongen moet kiezen: gamen of het meisje. Er ontstaat een gevecht met het meisje en met zichzelf, waarin echt wordt gevlogen. Om te weten wie er wint, moet je komen kijken. In 'Vlieg!' zie je Rosa en Jurriën, twee acteurs op hoverboards. Zij scheppen met veel humor tegen elkaar op en bluffen zichzelf uiteindelijk de ruimte in.
Laat je verrassen en verbazen door deze veelbelovende dans- en theatermakers. Tickets via: www.theaterdeveste.nl.