Maartje & Kine zijn tijdens Villa Arsenaal van de partij. U ook?
Maartje & Kine zijn tijdens Villa Arsenaal van de partij. U ook?

Ook Maartje & Kine doen mee aan Villa Arsenaal

  cultuur

Het succesverhaal begon lang geleden. Onze verre voorouders begonnen te graven en maakte zo ruimte voor het water waarmee Delft veranderde in een welvarende stad vol kennis en ondernemerschap.

Zij schreven geschiedenis. Het unieke project Villa Arsenaal voegt er van 15 tot en met 19 maart een nieuw hoofdstuk aan toe.
Villa Arsenaal: een unieke theatrale totaalbeleving in het voormalige legermuseum; een complete avond uit met een inspirerend verhaal en heerlijke gerechten. En, groot nieuws: Maartje & Kine doen mee! Het muzikale cabaret duo begon bij Lijm & Cultuur in Delft en bestormt inmiddels heel Nederland. Speciaal voor Villa Arsenaal schrijven zij nieuw materiaal. Ook burgemeester Van Bijsterveld is enthousiast en is aanwezig bij de opening. Het oude legermuseum vormt voor vijf dagen het decor van een theatrale en culinaire ode aan al die mensen, instellingen en bedrijven die vanuit onze bijzondere Delftse biotoop de wereld bestormden en nog dagelijks bestormen met creativiteit, kennis, vindingen en ondernemerschap. We nemen je mee op een reis van 2,5 uur door het gebouw en door de tijd langs de talloze zaken waar Delft trots op mag zijn en die een succesvolle toekomst bepaalden en bepalen. De rode draad van Villa Arsenaal is hoe steeds opnieuw gebouwd wordt aan de creatieve technische en ondernemende stad Delft. Op de reis langs vijf verschillende halteplaatsen wordt – steeds onder het genot van een bijpassend hapje en drankje – het verhaal tot leven gebracht door verschillende artiesten, acts, presentaties en opstellingen die tezamen een beeld schetsen van de eigenzinnige Delftse dynamiek. De kosten bedragen 89 euro 50 all-inclusive. Meer weten of reserveren? Ga naar www.villa-arsenaal.nl. Villa Arsenaal is een samenwerking van Ontdek Culinair Nederland, Improve en Arsenaal Delft, met medewerking van diverse Delftse instituten, creatieve geesten en ondernemers.

Meer berichten