Op 14 en 15 januari strijken zestien Nederlandse microbrouwerijen neer bij Lijm & Cultuur.
Op 14 en 15 januari strijken zestien Nederlandse microbrouwerijen neer bij Lijm & Cultuur.

Groei en bloei bij Lijm & Cultuur: mooi jaar en goed begin

  cultuur

Het jaar 2016 was een mooi, druk en dynamisch jaar bij Lijm & Cultuur. Het aantal activiteiten is opnieuw gegroeid. Steeds meer cultureel ondernemers, bedrijven en particulieren weten ons te vinden.

Niet alleen om de mooie plek, maar vooral om onze aanpak en onze creativiteit. De komende week komen we even op adem, maar in 2017 gaat het meteen weer los met o.a. het Nederlandse Bieren Festival Delft en later een nieuwe editie van 'Chaos aan de Schie'.
Het groeit en bloeit bij Lijm & Cultuur en er was veel te beleven. Van de prachtige musical Urinetown in het begin van het jaar en het live NOS televisiedebat aan de vooravond van het Oekraïne referendum, tot tientallen schitterende innovatieve congressen en bedrijfsevenementen, vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en diners. Ook waren er meerdere grote festivals zoals Ohm en Zimmerman, optredens, meet-ups en beurzen. Steeds weer werden bruggen geslagen en werelden verbonden. Te veel om op te noemen en die trend zet zich door in het nieuwe jaar!

Bierenfestival: 14 en 15 januari
Meteen al in januari verwelkomen wij het Nederlandse Bieren Festival Delft. In het weekend van 14 en 15 januari strijken maar liefst zestien Nederlandse microbrouwerijen neer om de bezoekers heerlijke bieren te schenken. Het festival is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. Met een kaartje krijg je bij de entree een festivalglas, een informatieboekje, een pen en vier muntjes. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Biercafé Doerak, Flink Gegist en online, zie agenda Lijm & Cultuur.
Lijm & Cultuur en ons restaurant Experiment Delft zijn de komende week gesloten. Vanaf dinsdag 3 januari ben je op werkdagen weer welkom voor, koffie, lunch en lounge van 10.00 uur tot 17.00 uur. De voorbereidingen voor een nieuwe 'Chaos aan de Schie', waar gedineerd kan worden en verschillende culturele activiteiten zijn, zijn in volle gang. Hou de website en agenda in de gaten www.lijmencultuur.nl.
Wij wensen iedereen een goed en creatief 2017!

Meer berichten