Delvenaar in Beeld: zondag 28 december

  bekendste delvenaar

Gon van Wissen, huisvrouw

-Wat bent u hier op het Oostplantsoen aan het doen?
Ik help een goede bekende zijn huis netjes te maken voor de feestdagen. Die man woont alleen en is al wat ouder. Ik heb het huis binnen opgeruimd, gestoft en ben nu de ramen aan het zemen.

-Hoe lang bent u al bezig?
Vandaag ben ik nu een uurtje bezig. Ik denk nog wel een uur nodig te hebben. Als ik hier klaar ben, dan ga ik verder in mijn eigen huis. Daar moet alles ook nog schoongemaakt worden.

-Vindt u het leuk om schoon te maken?
Schoonmaken vind ik wel gezellig. Het is leuk om te doen en af en toe kun je even lekker kletsen. Mijn dochter krijgt binnenkort de sleutel van haar huis, dus daar gaan we dan ook aan het werk. Mijn andere dochter woont al op zichzelf.

-Heeft u nog iets leuks meegemaakt?
Samen met mijn oudste dochter ben ik naar de musical Tarzan geweest. Dat was in het Circustheater in Scheveningen. Musicals vind ik erg leuk, vanwege het spektakel, de mooie decors en de muziek. Eerder heb ik al Les Miserables en Miss Saigon gezien.

-Wat is uw nieuws van de week?
De Belgische Koning heeft het ontslag van de Regering aanvaard. Er is volgens mij nog geen duidelijkheid over de opvolging van premier Yves Leterme. Het rommelt daar wel in België, het klopt er niet helemaal.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1