Vestigingsmanager Yannick Rietveld (links) en verkoper Lennart
Klienbannink, ook klaar voor de High 5 Deals met jou als klant! (foto: ML)
Vestigingsmanager Yannick Rietveld (links) en verkoper Lennart Klienbannink, ook klaar voor de High 5 Deals met jou als klant! (foto: ML)

High 5 Deal Qashqai met Zeeuw & Zeeuw

autonieuws

WATERINGEN - De Nissan Qashqai staat centraal in de High 5 Deals die momenteel bij Zeeuw & Zeeuw in Wateringen lopen. De Qashqai, met zijn strakke, stadse stijl van binnen en van buiten.

Breng een bezoek aan de showroom van Zeeuw & Zeeuw aan de ’s-Gravenzandseweg 14, en dit model trekt meteen je aandacht. Dit model valt op tussen de andere modellen vanwege zijn kenmerkende V-vormige grille en dynamische, op een boomerang geïnspireerde koplampen en achterlichten. Aan de binnenkant voelt de Qashqai net zo als hij eruit ziet, met details die ontworpen zijn om indruk te maken, met gebruik van premium, hoogwaardige materialen. “Echt een aanrader om de Qashqai eens goed te komen bekijken”, zegt vestigingsmanager Yannick Rietveld. “In deze periode waarin de High 5 Deals gelden kun je de Qashqai ook nog eens met veel voordeel binnenhalen.”
Bij de High 5 Deals staat het cijfer 5 centraal. Het verkoopteam van Zeeuw & Zeeuw in Wateringen geeft je letterlijk een High 5 na het sluiten van deze niet te missen Deal! “Bij de aanschaf krijg je namelijk een toepasselijke vijf jaar financiering met een rente van 2,9 procent aangeboden, vijf jaar gratis onderhoud, maar ook garantie gedurende hetzelfde aantal jaren en ook nog eens een Pech Onderweg service van vijf jaar. “Deze actie geldt voor alle modellen van Nissan”, gaat Rietveld verder. “Er zijn dus High 5 Deals voor de Micra, de Juke, de Leaf en de X-Trail. En dus vooral voor de Qashqai, het model dat centraal staat in de actieperiode. Bovenop de voordelen van deze actie kun je bij aanschaf van de Qashqai ook nog eens 5.000 euro extra korting tegemoet zien. Voor dit model geldt dus een totaal oplopend voordeel van maar liefst 7.350 euro. We hebben extra ingekocht en 140 Qashqai’s zijn uit voorraad leverbaar.” Voor meer informatie bel je naar (0174) 63 80 60 of kijk je op www.zeeuwenzeeuw.nl.

!