In de bijna 40 jaar van haar bestaan is Van der Tang auto's aan de Schieweg uitgegroeid tot een gerenommeerd Delfts autobedrijf. (Foto: PR)
In de bijna 40 jaar van haar bestaan is Van der Tang auto's aan de Schieweg uitgegroeid tot een gerenommeerd Delfts autobedrijf. (Foto: PR) Foto: PR

"We doen in kwaliteit niet onder voor een dealer"

autonieuws

Een onderscheidend aanbod, kundige professionals en gunstige prijzen. In haar bijna 40 jarige bestaan is Van der Tang auto's aan de Schieweg uitgegroeid tot een gerenommeerd Delfts autobedrijf.

Van der Tang auto's is wat men noemt een 'universeel autobedrijf.' "Dat betekent dat we niet aan een bepaald merk of aan een bepaalde fabrikant gebonden zijn", aldus Simon Verschoor, samen met Gijs van der Tang directeur-eigenaar van het Delftse autobedrijf. "En dat heeft voordelen voor u als automobilist!" Zo bent u voor onderhoud en/of reparatie vaak goedkoper uit: "Ons uurtarief is lager. Verder zijn we niet gebonden aan de onderdelen van de fabrikant, maar kiezen wij voor merkonderdelen, waarvan wij denken dat die het beste passen bij uw auto en uw budget." Zekerheid voor alles in ieder geval: "We geven uiteraard een prima garantie. Wij doen in kwaliteit niet onder voor een dealer."

Diagnose
Juist om al die verscheidene autobezitters te kunnen helpen, heeft Van der Tang de laatste tijd veel geïnvesteerd in de werkplaats. Zo kwam er een vijfde brug bij. Maar belangrijker nog was de aanschaf van goede diagnostische apparatuur. "Apparatuur waarmee je niet alleen allerlei merken aankan, maar die ons ook in staat stellen dieper in het systeem te kijken en complexere problemen op te kunnen lossen", legt Verschoor uit. Deze OBD-systemen (On Board Diagnostics) worden steeds belangrijker naarmate de technologie in de auto steeds verder toeneemt. "Met name de milieutechnologie is de laatste jaren enorm veranderd en toegenomen", licht Verschoor toe. "Het luistert allemaal nauw, dus hoe meer we kunnen uitlezen, hoe beter." Voeg daarbij het feit dat alle vijf monteurs in de werkplaats ruime ervaring hebben met meerdere merken, en je begrijpt dat je auto bij Van der Tang in goede handen is. Het bedrijf beschikt ook over eigen APK-keurmeesters. Bovendien is Van der Tang aangesloten bij Bovag. Dus vertrouwd!

Auto's met emotie
Daarnaast is Van der Tang ook het juiste adres als je op zoek bent naar een goede gebruikte auto. "We hebben hier in onze showroom en op ons buitenterrein altijd tussen de 70 en 80 auto's op voorraad", aldus Verschoor. Van der Tang onderscheidt zich ook op dat gebied door te kiezen voor de nèt wat andere auto: "De auto waar emotie aan zit. Iets dat het leuk maakt. Dat kan een bijzonder interieur zijn, aparte details of speciale specificaties", legt Verschoor uit.

Zoeken en regelen
Maar natuurlijk luistert het autobedrijf ook naar uw wensen. Zo kunt u een zoekopdracht geven en Van der Tang importeert voor haar relaties desgewenst ook auto's uit het buitenland. Als u iets bijzonders zoekt is dit dus het juiste adres! Uiteraard kunnen alle benodigde administratieve handelingen ook bij Van der Tang afgehandeld worden, van het overschrijven tot bemiddeling bij financiering of verzekering. Behalve personenauto's heeft Van der Tang ook een mooi assortiment bedrijfswagens: bestelwagens, busjes of lichte vrachtauto's tot 3500 kilo. Ook voor de zakelijke rijder dus interessant!

Extra service
Naast verkoop en onderhoud is Van der Tang ook uw adres voor allerlei andere ondersteunende service. Van banden tot aircocheck en van schadereparatie tot poetsen of polijsten. Of, voor wie echt zuinig is op zijn/haar auto: lakverzegeling, een extra laag die krassen en verwering voorkomt. Ook het inbouwen van apparatuur of het repareren van kleine scheurtjes of gaatjes in bekleding is mogelijk. Bij dat alles staat voorop dat het goed moet zijn. "We willen ons echt onderscheiden op kwaliteit", benadrukt Verschoor. "Dat betekent dat we staan voor wat we verkopen en dat we doen wat we zeggen."

Van der Tang Auto's
Schieweg 91
2627 AT Delft
015-2512879
www.vandertang.nl

!