<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Joop Wortelboer bij de Nissan Juke: een uitgesproken auto.
Joop Wortelboer bij de Nissan Juke: een uitgesproken auto.

Roots Autoservice: waar de occasions er altijd tiptop bij staan

  autonieuws

PIJNACKER - Roots Autoservice onderscheidt zich al jaren door occasions piekfijn in orde en als nieuw af te leveren. Het Pijnackerse autobedrijf scoort zodoende torenhoge cijfers op beoordelingssites.

Roots Autoservice weet de mogelijkheden van internet uitstekend te benutten. Met de duidelijke en actuele website rootsautoservice.nl. De auto's worden hier met tientallen foto's uitgebreid onder de loep zijn genomen. "We verkopen zo'n vierhonderd auto's per jaar. Dat lukt niet als we ons alleen op Pijnacker richten", vertelt directeur Joop Wortelboer.

Vrijwel dagelijks komen geïnteresseerden uit alle windstreken van het land richting Pijnacker om een occasion te zien en een testrit te maken. "Dus zorgen we ervoor dat onze auto's er altijd gelikt bij staan. Dat ze goed zijn gepoetst, alle deukjes eruit zijn en de lak - waar nodig - is bij gespoten. Wagens van 10 jaar oud staan er hier zo netjes bij dat er niet aan af te zien dat ze 10 jaar oud zijn." Dat werkt. Klanten zijn lovend over de verleende diensten en de service. Op ANWB.nl wordt Roots Autoservice beoordeeld met het maximum van 5 sterren, op Autotrack.nl krijgt het van haar klanten gemiddeld een 8,6.

Roots Autoservice heeft gemiddeld vijftig verschillende occasions in huis. Eén daarvan is momenteel de Nissan Juke. "Een uitgesproken auto", weet Joop Wortelboer. "De één vind 'm mooi, de ander afschuwelijk." Roots Autoservice heeft een luxe uitvoering van de Nissan Juke 1.6, met onder meer achteruitrijcamera, bluetooth, een boordcomputer, cruise control, 17" lichtmetalen velgen en een navigatiesysteem. En dat voor een meeneemprijs van 13.840 euro of een garantieprijs van 14.840 euro.

Automonteur gezocht
Roots Autoservice is met spoed op zoek naar een eerste of een tweede automonteur. Bel voor meer info naar 015 - 369 3233 of kijk op www.rootsautoservice.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>