Dolf van Autodemontage De Schie
Dolf van Autodemontage De Schie Foto:

Nu 250 euro voor uw complete sloopauto bij Autodemontage De Schie!

Algemeen

DELFT - Op het terrein aan de Lau Mazirelweg is Autodemontage De Schie gevestigd. Daar krijgt u nu 250 euro voor uw complete sloopauto en direct een RDW-vrijwaring. 

Een auto die het niet meer doet en niet meer gerepareerd kan worden moet naar de sloop. Autodemontage De Schie staat paraat om deze auto’s op te halen en werkt voor zowel particulieren als autobedrijven. “Ook als mensen met pech langs de weg staan doen we het autotransport”, vertelt Dolf van Velzen van het autodemontagebedrijf. Autodemontage De Schie is iedere dag, dus ook in het weekend, van 8.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar. “Op deze manier hoeven klanten geen halve dag vrij te nemen om hun oude auto in te leveren.”

Van al die sloopauto’s komen flink wat onderdelen die nog in goede staat zijn. “Mensen die bepaalde onderdelen nodig hebben, kunnen bij ons langskomen. Of het nu gaat om een achterlicht of een motorblok, we hebben van alles op voorraad. Dat tegen een scherpe prijs. Autobanden zijn hier bijvoorbeeld verkrijgbaar vanaf 15 euro, zeven dagen per week.”

Behalve sloopbedrijf zijn, kan Autodemontage De Schie voor klanten ook auto’s onderhouden en reparaties uitvoeren. Bovendien zijn ze een APK-station. “Bij reparaties wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van kwalitatief goede tweedehands auto-onderdelen, om de kosten te drukken”, vertelt Van Velzen. “We kopen ook auto`s in die nog goed functioneren. En we verkopen auto`s, uiteraard helemaal nagelopen en rijklaar gemaakt. Wij zijn een soort kringloopbedrijf voor auto`s. Als RDW-erkend bedrijf kunnen we hier ter plaatse de auto overschrijving regelen.”

Lau Mazirelweg 12
06-86154269 / 06-16577536
Volg ze op Facebook!