Lasagne Company
Lasagne Company

Lasagne Company: love at first bite

Algemeen

Ben jij een liefhebber van lasagne? Bij Lasagne Company kun je kiezen uit zeven soorten, waaronder ook lasagnes met heerlijke seizoensgebonden producten!

Onze missie is om onze klanten op een verantwoorde wijze verse, lekkere en ambachtelijke lasagnes aan te bieden. De producten die wij zorgvuldig uitkiezen zijn van hoogwaardige kwaliteit en smaakvol. Daarnaast streven we ernaar om zoveel mogelijk lokaal en biologisch in te kopen én werken we met onze Verstegen-kruidenmix zonder toevoegingen. Zo heb jij een heerlijk gezond gerecht en helpen wij samen de natuur ook een handje. Wij bieden onze klanten in ons trendy restaurant naast de lasagnes lekkere cocktails, wijnen en een shared dining menu. Kom je voor de lunch? Wij hebben ook een uitgebreide lunchkaart! 

Lasagne Company is gevestigd aan de Voldersgracht 8 in Delft. Elke dag geopend van 11-21 uur. Reserveren is een must. Tel.: 015-7009701. Volg ons op Instagram (@lasagne_company) en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, zoals de thema-avonden die wij maandelijks gaan organiseren.