<p>Ook op het gebied van energie bewust rijden kan Groenewegen u van dienst zijn.</p>

Ook op het gebied van energie bewust rijden kan Groenewegen u van dienst zijn.

Groenewegen Delft speelt in op energiebewust zijn

DELFT - Groenewegen Delft levert service op het gebied van elektrotechniek, beveiligingen, telecom en domotica. In de loop van de ruim 41 jaar van het bestaan van dit familiebedrijf, zijn mensen slimmer en zuiniger met energie willen omgaan. Dit is te merken aan de vraag naar een extra kookaansluiting, laadstations voor de auto of extra groepen voor zaken als een warmtepomp. 

De huidige energiecrisis maakt de drang naar energie bezuinigingen alleen maar groter volgens Cor Groenewegen junior. “Mensen gaan snel op zoek naar een alternatief. En vooral de ontwikkelingen in de maatschappij zelf zorgen ervoor dat er vraag ontstaat naar oplossingen die wij aanbieden”. 

Oplossingen in domotica bijvoorbeeld. Cor: “Domotica maakt je woning slimmer, zorgt ervoor dat je efficiënter met energie om kan gaan en verhoogt het wooncomfort. Ook de dagelijkse routines kunnen automatisch uitgevoerd worden, waardoor het mogelijk is om langer in dezelfde woning te blijven wonen, ook als het lichamelijk een uitdaging wordt”.
Ook naar beveiligingen is veel vraag. “Naar de verplichte rookmelders in iedere woning bijvoorbeeld. Een leuke lopende actie op dit moment is een gratis rookmelder bij het vervangen van een groepenkast of het aanleggen van een kookaansluiting”.
In de telecombranche zien we volgens Cor vooral de overstap naar VOIP en cloudoplossingen toenemen en is thuis werken niet meer weg te denken. “Daar hebben wij de oplossingen voor en om die reden zijn we samen gaan werken met Xelion, een telefooncentrale in de cloud”.

Groenewegen Delft kent een persoonlijke benadering en er kan snel worden geschakeld bij storingen en het verduurzamen van installaties en beveiligen van objecten.

 

Rianne Dekker
Meer berichten
 
CustomHtml_1