Dit najaar kenmerkt zich door leuke combinaties van verschillende leersoorten
Dit najaar kenmerkt zich door leuke combinaties van verschillende leersoorten

Nieuwe najaars/wintercollectie in de Beterlopenwinkel

Algemeen

DEN HAAG - In de Beterlopenwinkel in Den Haag staat de prachtige nieuwe najaarscollectie klaar om bewonderd en gekocht te worden. De bekende pasvormmerken Durea, Solidus, Hartjes en FinnComfort hebben hun best gedaan om de schoenen er weer prachtig uit te laten zien. 

“Dit najaar kenmerkt zich door leuke combinaties van verschillende leersoorten in warme najaarskleuren zoals kersen- en bruintinten tot hip beige. Maar het allerbelangrijkste blijft natuurlijk dat de schoen lekker zit en goed past. Hiervoor meten wij uw voet op en maken een scan om de drukverdeling onder uw voeten te zien. Aan de hand van deze gegevens adviseren onze gediplomeerde medewerkers u de juiste schoen. Ook voor wandelschoenen kunt u bij ons terecht. Hoge en lage modellen met verschillende klasse zolen, wij zorgen dat u de juiste schoen koopt.

Heeft u voetklachten of houdingsproblemen dan staat onze nieuwe registerpodoloog Ike van der Plas voor u klaar om u weer op het juiste spoor te krijgen. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken. De zolen die Ike maakt zorgen ervoor dat u weer een optimale afwikkeling krijgt. 

Onze medisch pedicure Jilka heeft nog ruimte voor nieuwe klanten, ook hiervoor dient u een afspraak te maken.”

Achter de winkel (Bostonsingel) is er altijd voldoende gratis parkeergelegenheid. Bus 37 van Delft naar Den Haag stopt naast de winkel.

Beterlopenwinkel
Laan van Wateringse Veld 73
Den Haag.
Telefoon: 070-3099058
www.beterlopenwinkel.nl