Afbeelding

Steakhouse Asado in Wateringen in de top restaurants van Nederland!

Algemeen

WATERINGEN - Het aan het Gantelplein 9A gevestigde Steakhouse Asado, is ook dit jaar te vinden in de top van Nederland in haar categorie. Dit is onderbouwd vanuit alle gasten die Asado beoordelen via onder andere The Fork, a Trip Advisor company. Steakhouse Asado behaalt daar maar liefst een 9,2! 

De kans is groot dat u Steakhouse Asado wel eens heeft langs zien komen in de krant, op TV of dat u er via via over heeft gehoord! De ervaren chefkok van Asado bereidt samen met zijn keukenteam alle gerechten met veel liefde en zorg. 

Zuid-Amerikaanse sferen
Neem bijvoorbeeld de verse Black-Angus ossenhaas uit Argentinië, je gaat ‘m nergens zo krijgen als bij Asado! Naast dat krijg je bij Steakhouse Asado ook écht een avond in de Zuid-Amerikaanse sferen.

Warm welkom
Een warm welkom is één ding wat zeker is. U zult gelijk omarmd worden door de warme tinten van het bijzondere interieur. Hand in hand met de heerlijke dranken, de sfeervolle muziek, de zorgzame service en ga zo maar door. Een retour naar de Zuid-Amerikaanse sferen, bij Asado kan het! Al jaren lang is Asado een begrip in het Westland, Den Haag en omstreken. Er komen geliefde gasten naar Asado vanuit het gehele land, om ‘the Asado experience’ te ervaren.

Nieuwe menukaart
Asado heeft sinds kort ook een nieuwe menukaart! Heeft u het al ervaren? Reserveer eenvoudig uw tafel via www.steakhouseasado.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0174-220610. Asado is geopend van dinsdag tot en met zondag. Er is voldoende gratis parkeerplek, een lift is aanwezig, gratis wifi en ga zo maar door.