Afbeelding

Snel een taxatierapport nodig? Ook hiervoor bent u van harte welkom bij Bric Makelaardij

Algemeen

DEN HOORN - We gaan langs bij Eric van Bric Makelaardij. Eric runt nu 4 jaar, met veel succes, zijn eigen makelaarskantoor in Den Hoorn. Nog steeds biedt hij de persoonlijke service die hij vanaf dag één voor ogen had. Wat inhoudt dat Eric gedurende het volledige verkoopproces voor u klaarstaat. Geen enkele vraag is teveel en als je Bric belt is de kans groot dat hij zelf opneemt of hij z.s.m. terugbelt, echt waar! Dat dit een succesformule is, blijkt uit de Google reviews van zeer tevreden klanten. Naast het vlot laten verlopen van de verkoop van uw woning is Eric ook beëdigd taxateur. Hij hanteert bij taxaties het NWWI taxatierapport dat door alle geld verstrekkende instellingen en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) wordt geaccepteerd. Dus…heeft u plannen om uw woning te verduurzamen, te verkopen of wilt u gaan verbouwen? Bel Eric voor de mogelijkheden.

Waar heeft u een taxatierapport voor nodig?
- Verkoop van uw woning
- Verbouwing/verduurzamen van uw woning
- Voor fiscale doeleinden
- Voor een renteherziening
- Om een beleggingspand te financieren

Waarom een taxatie bij Bric Makelaardij?
Een taxatierapport gaat verder dan een waardebepaling van een woning. Bij het opstellen van een taxatierapport kijk hij verder dan alleen de waarde van de woning. Ook de onderhoudsstaat, de ontwikkelingen in de omgeving, juridische aspecten en de duurzaamheid van de woning worden opgenomen in het taxatierapport. Zo krijgt u een compleet beeld waar u vervolgstappen mee kan gaan zetten!

Voor een Gratis waardebepaling kunt u ook bij Eric terecht. Deze bepaling geeft aan wat uw woning op dat moment waard is en kan u helpen bij het bepalen van de vraagprijs van uw woning bij eventuele verkoop. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Tot ziens @bricmakelaardij in Den Hoorn 015-2132799
Eric van der Werf RMT Register Makelaar Taxateur