Paul van de Sande (Foto: Koos Bommelé)
Paul van de Sande (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

ChipsAway is marktleider in het herstellen van lak- en autoschade

Algemeen

DEN HOORN - Krassen op auto’s en andere autoschade wegwerken is een tijdrovende klus. De gebruikelijke methodes om autobeschadigingen bij te werken zijn vaak zichtbaar en dus geen nette oplossing. Daarentegen is het overspuiten van de hele auto duur en tijdrovend. ChipsAway biedt een unieke oplossing. Zij herstellen enkel de daadwerkelijke schade, omringende lak blijft onaangetast.

ChipsAway biedt een revolutionaire doorbraak in het herstellen van autoschade. Enkele jaren geleden werd de ChipsAway techniek succesvol ontwikkeld en deze is sindsdien dan ook ongekend succesvol gebleken in de autobranche. Met het autolakreparatiesysteem van ChipsAway kunnen carrosseriereparaties zoals bumpersporen, lakwerkkrasjes, kleine deuken en geparalyseerde lichtmetalen wielen worden voltooid zonder het hele paneel of wiel opnieuw te verven, wat betekent dat u een reparatie van hoge kwaliteit kunt krijgen tegen een laag tarief. Deze techniek zorgt dus voor een fraai eindresultaat én kostenbesparing. ChipsAway heeft zoveel vertrouwen in de reparaties die ze uitvoeren, dat ze een levenslange garantie krijgen. 

Vrijblijvende offerte
Heeft u een kras of beschadiging? ChipsAway heeft een database waardoor elke kleur van ieder type auto gemengd kan worden. Vraag direct uw offerte aan via delft.chipsaway.nl of bel naar 06 42 53 04 14. Paul van de Sande, die twee jaar geleden een eigen franchise begonnen is op Hoog Harnasch 10, neemt dan contact met u op. De ChipsAway specialist past de service altijd aan op de tijden die bij u passen. Reparaties kunnen zelfs binnen enkele uren worden voltooid.