De winkel van Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg in Nootdorp
De winkel van Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg in Nootdorp

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg opent winkel in Nootdorp

Algemeen

NOOTDORP - Spreken over de dood is voor veel mensen een taboe. Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg wil dat taboe doorbreken. Dit weekend openen zij hun winkel op de Koningin Julianastraat 52 in Nootdorp, waar iedereen zich vrij mag voelen om eens binnen te stappen.

“Hoewel wij een webshop hebben met gedenkartikelen, merkten wij als uitvaartondernemers dat er behoefte is om gedenksieraden en urnen fysiek te bekijken”, zo begint Normen Rotteveel zijn verhaal. “Met regelmaat bezochten wij mensen thuis en namen wij diverse producten mee, maar daarin word je toch beperkt. Er is steeds meer mogelijk, niet alleen op het gebied van uitvaarten, maar ook op het gebied van gedenkartikelen. Dit kunnen wij mensen thuis niet allemaal laten zien. Wij lopen daarom al een tijd met de gedachte om een winkel te openen, waar mensen kunnen binnenstappen om sieraden en urnen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Hier in de Koningin Julianastraat hebben wij een fijn pand gevonden dat goed toegankelijk is. Een plek waar wij zelf kunnen werken en mensen kunnen ontvangen.” 

Opening van de winkel
Op zaterdag 2 juli wordt de winkel officieel geopend. Langskomen is mogelijk van 10.00 uur tot 17.00 uur. “Om 12.00 uur wordt het lintje doorgeknipt door Ferry Geleijnse en Theo van Deursen”, vertelt Rotteveel. “Heel bijzonder, want zij hebben Iris Fokkema en mij het uitvaartvak geleerd. Wij vinden het dan ook zeer gepast om hen de winkel officieel te laten openen.” Vanaf deze zaterdag kunt u de winkel vrijblijvend binnenstappen. Wilt u er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is om u te adviseren? Bel dan naar 070 - 221 04 13 of 015 - 202 30 75. Wilt u nu alvast meer weten? Kijk dan op rotteveelfokkema.nl.