Kom paardrijden bij de Ypenburghoeve!
Kom paardrijden bij de Ypenburghoeve!

Ponydagkampen bij de Ypenburghoeve

DELFT - Bij de Ypenburghoeve kunnen kinderen deze zomer terecht voor de Ponydagkampen 2022, ook als je hier geen paardrijlessen volgt. De inschrijving is inmiddels begonnen, dus wees er snel bij!

Ponydagkampen
De Ponydagkampen vinden meerdere weken plaats. De keuze is uit de week van 11 juli tot en met 15 juli en de week van 8 augustus tot en met 12 augustus. Bij voldoende aanmeldingen wordt er ook een Ponydagkamp georganiseerd in de week van 25 juli tot en met 29 juli. Wat je van deze week kunt verwachten? Spelletjes, lessen, buitenritten, springen, een speurtocht, pony’s verzorgen, waterpret, een lekker ontbijt en lunch en nog veel meer leuks! In jouw week ben je dagelijks op de Ypenburghoeve van 9.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag zelfs tot 21.00 uur. Die dag is er namelijk een afsluiting met een bonte avond. De kosten bedragen 300 euro voor de gehele week.

Paardrijlessen
Op de Ypenburghoeve kunnen kinderen vanaf 7 jaar oud ook terecht voor pony- en paardrijlessen. Deze locatie kent meerdere voordelen. Er zijn geen wachtlijsten, dus je kunt meteen beginnen. Ook gelden er momenteel leuke acties. Beginnende ruiters kunnen de startersleskaart afnemen die recht geeft op vijf lessen, voor maar 60 euro! Hierna volgt de leskaart voor kinderen tot en met 18 jaar voor tien betaalde lessen voor 150 euro met een elfde les gratis. Voor volwassenen kost de leskaart 175 euro voor tien lessen, met een elfde les gratis. Privéles is te reserveren voor 25 euro en privéles op een Spaans paard voor 35 euro.

De Ypenburghoeve vind je op de Brasserskade 237H in Den Haag/Ypenburg. Kijk op www.ypenburghoeve.nl voor meer informatie, of mail naar info@ypenburghoeve.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1