Er is veel vraag naar de bagagewagen bij Total Langstraat
Er is veel vraag naar de bagagewagen bij Total Langstraat

Bagagewagen veel verhuurd bij Total Langstraat

SCHIPLUIDEN- Op dit moment is het geen pretje om op Schiphol te zijn. Wilt u niet in de rij staan voor het vliegtuig, maar liever met de bagagewagen naar de camping in Frankrijk? Of een kano huren en lekker door de Hollandse wateren peddelen? Dan bent u bij Total Langstraat aan het juiste adres.

Seizoenen langer
Total Langstraat verhuurt bagagewagens, autoambulances, boot-, fietsen- en motortrailers, gesloten en open aanhangwagens, plateauwagens en kano’s. De aanhangers zijn geschikt voor licht en zwaar werk, bijvoorbeeld een verhuizing of het verplaatsen van grote items. De service is voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Eigenaar Rien Langstraat ziet dat er op dit moment veel vraag is naar de bagagewagen. “Die doet het goed, het is de tijd ervoor. Normaal gesproken wordt deze in de beginmaanden van het jaar gereserveerd, maar dat is nu niet gebeurd. Vanwege Corona is men erg voorzichtig en gaat men gespreider met vakantie. Bovendien is het nu geen pretje om te vliegen vanaf Schiphol. Om deze redenen wordt het seizoen langer. Dit geldt ook voor de kanoverhuur. Alleen ligt daar de reden dat het steeds vroeger in het jaar al mooi weer is. We kennen eigenlijk geen strenge winters meer, dus zolang er geen ijs ligt kun je kanoën.  

Hele week open
De medewerkers van Total Langstraat staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 6 tot 18 uur, zaterdag van 8 tot 18 uur en zondag van 9 tot 18 uur.  

Rianne Dekker
Meer berichten
 
CustomHtml_1