<p>Van Der Helm & Schols uitvaartzorg</p>

Van Der Helm & Schols uitvaartzorg

Van Der Helm & Schols uitvaartzorg: altijd een passend afscheid

‘Ieder afscheid betekent de geboorte van een herinnering’, omschreef Salvador Dali ooit. Bij Van Der Helm & Schols uitvaartzorg doen ze er alles aan om te zorgen voor mooie en waardevolle herinneringen. Niets is deze gepassioneerde uitvaartverzorgers te veel om een passend afscheid te verzorgen. Zij staan nabestaanden 24 uur per dag, 7 dagen in de week heel persoonlijk en uiterst betrokken bij. 

Bij Van Der Helm & Schols uitvaartzorg kunnen nabestaanden terecht vanaf het eerste telefoontje na een overlijden tot ver na de uitvaart. Er moet ontzettend veel geregeld worden en de betrokken en ervaren uitvaartmedewerkers helpen nabestaanden om de juiste keuzes te maken. Of het nu gaat om de kledingkeuze voor de opbaring van de dierbare overledene, wel of geen kerkdienst, de rouwkaart, de soort kist, de foto’s of video tijdens de herdenkingsbijeenkomst of het vervoer: nabestaanden kunnen altijd vertrouwen op een eerlijk advies. Zij worden dag voor dag en stap voor stap door het gehele proces begeleid. Dat zorgt voor overzicht en geeft ruimte om de dag van de uitvaart in alle rust met elkaar te beleven.

Wensen bespreken
Van Der Helm & Schols uitvaartzorg staat klaar voor iedereen, ongeacht waar men een verzekering, deposito of lidmaatschap heeft. Het is ook mogelijk om uitvaartwensen vooraf te bespreken. Zij komen desgewenst vrijblijvend langs om u uitgebreid te informeren en/of uw wensen vast te leggen. Vervolgens kunnen zij een gespecificeerde en glasheldere offerte maken en nazien of eventuele polissen toereikend zijn. Zelf te vergoeden kosten kunnen, indien gewenst, alvast vooruit worden voldaan en worden gereserveerd voor de toekomstige uitvaart in de speciaal opgerichte stichting UitvaartKostenReservering.

Van Der Helm & Schols uitvaartzorg kan voor iedereen een passende en stijlvolle uitvaart verzorgen. Meer weten? Bel naar 015-3101643 of kijk op www.vdhuz.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1