Afbeelding

De Tegelkunst: mooi, apart, en luxueus tegelwerk

Algemeen

DEN HAAG - Tegels saai? Stap eens binnen bij De Tegelkunst en ontdek een wereld aan mogelijkheden. “Wie iets aparts zoekt, komt naar ons.”

“Wat je allemaal kunt met tegels, dat grenst aan kunst”, vindt eigenaar Theo. Hij kan het weten. Hij zit maar liefst 62 jaar in het vak. “Begonnen als tegelzetter en nu alweer 20 jaar winkelier in de Javastraat.” Bij De Tegelkunst vind je en uniek assortiment aan tegels in allerlei maten, kleuren, patronen en prijsklassen: “Je kunt hier terecht voor luxueus tegelwerk, maar ook voor de kleinere beurs hebben we van alles in huis.” Gebruik van tegels hoeft zich volgens Theo dan niet te beperken tot de badkamer of het toilet: “Met tegels creëer je ook een fantastische entree of breng je sfeer in je keuken of huiskamer.” Vaak is dat een mediterrane sfeer, want vanouds komen veel tegelmerken uit landen als Italië of Portugal.
Maar wie Nederlands design wil kan ook kiezen voor tegels van Osmunda of de bijzondere Delfts Blauwe tegels van de Porceleyne Fles. “Er is gewoon ontzettend veel mogelijk.”

De Tegelkunst levert niet alleen tegels, maar brengt ze ook aan. “En ook voor repareren en restaureren van tegelwerk kunt u bij ons terecht. Meer weten? Kijk eens op www.detegelkunst.nl of loop eens langs in de showroom op de Javastraat in Den Haag.

!