De Toffe Buren van 2022
De Toffe Buren van 2022

Afsluiting ToffeBurenProject

Algemeen

YPENBURG - Het ToffeBurenProject is een initiatief om meer aandacht te geven aan de mensen in de buurt die een positieve verschilmaker zijn. De mensen die de samenleving dragen om het zo te zeggen. Vorige week zaterdag werd dit gevierd met een ToffeBurenFeestje in Ypenburg. 

Op de foto staan de genomineerde Toffe Buren van 2022 met ToffeBurenHelpers. Misschien is dit wel de eerste lichting Toffe Buren van nog heel veel. Wie weet...!

Deze Toffe Buren waren erbij, deze Toffe Buren deden mee met ToffeBurenGekkigheid en Positiviteit. Was je er helaas niet bij? “Niet getreurd”, aldus Christine Filip. “Het ToffeBurenGevoel kan je altijd delen. Met een simpel gebaar, door elkaar vriendelijk te groeten als je elkaar tegenkomt, dankjewel te zeggen als je buren een pakje voor je aannemen, elkaar voor te laten gaan in de rij, elkaar te helpen met kleine dingen, even naar elkaar met belangstelling te luisteren ook al heb je geen pasklare oplossing voor alle levensdingetjes. Gewoon omdat je elkaar als Toffe Buren geluk gunt.”

Voor nu, voorlopig: dit project was een eenmalig project gerund door Christine Filip en partner Gerard van Drunen. “Iedereen die hieraan heeft bijgedragen of meegeholpen in wat voor vorm dan ook: dankjewel dat jij er bent! Dankjewel dat jij een positieve verschilmaker bent.” 

Mocht je nog geen Toffe Buur zijn, maar wel willen worden? “Gebruik dan de ToffeBurenToverspreuk vlak voor je gaat slapen. Deze zeg je hardop in jezelf: ‘Ik ben wijs, waardig, waardevol, creatief en energierijk op mijn eigen manier.’ Doe dit één keer voor je gaat slapen, dan ga je een wonder beleven. Doe je dit 90 dagen lang ga je een superwonder meemaken. Toffe Buren wensen jou veel gelukkige, fijne wonderen toe!”