Eigenaren Dennis van der Drift en Katje Rompelman op het terras van Café Labs.
Eigenaren Dennis van der Drift en Katje Rompelman op het terras van Café Labs.

Lekker en uitgebreid borrelen bij Café Labs

Algemeen

DELFT - Een paar minuten van de hectische binnenstad bevindt zich op de TU-campus Café Labs. Eigenaren Katja en Dennis waren voorheen eigenaren van ‘Koffie & Zo’, maar zij besloten na een aantal jaar om een nieuw avontuur aan te gaan.

De twee bekende gezichten uit de binnenstad besloten dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging, zij volgden hun hart en maakten een mooie reis door Bali en vervolgens kwam Café Labs op hun pad. Zij hebben ervoor gezorgd dat Café Labs een groene oase op de Campus is geworden met een Urban uitstraling.

Lekker & uitgebreid
Bij Labs is de keuze reuze! Tegen een heerlijk kopje koffie met een lekker taartje (verzorgd door lokale ondernemers uit Delft) zegt u vast geen ‘nee’. Komt u voor de lunch, dan ben ik bang dat het moeilijk wordt om een keuze te maken, want de lunchkaart is lekker uitgebreid en staat vol met heerlijke gerechten, zoals de Avocado & Poached Egg Sandwich en de Carpaccio sandwich met truffel mayonaise.

Nu het weer lekkerder weer wordt begint het bij de meeste mensen al te kriebelen om met het gezicht in de zon te zitten onder het genot van een lekker drankje. Ook dit kan op het grote, zonnige en groene terras van Café Labs. Het café en terras is een ideale plek om te relaxen op de campus. Café Labs is voor iedereen toegankelijk; of je nu werkt, studeert, dichtbij woont, Labs is een plek waar iedereen welkom is! Café Labs is elke maandag tot en met woensdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur en elke donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur. In het weekend stellen zij zich beschikbaar voor feesten en partijen. Het adres is Stieltjesweg 226. Gratis parkeren is mogelijk. Voor meer informatie kunt u naar www.cafelabs.nl. Ook zijn zij te vinden op Instagram, Facebook en Linkedin.

!