Exclusieve Preview Megane E-Tech 100%
Exclusieve Preview Megane E-Tech 100%

Exclusieve Preview Megane E-Tech 100% Electric Roadshow

Algemeen

DELFGAUW - Verwachte introductie pas in juli maar op 29 april a.s. van 10.00 uur tot 20.30 uur staat de volledige elektrische en revolutionaire EV de hele dag bij Zeeuw & Zeeuw Renault in Delfgauw.

De nieuwe Renault Megane E-Tech 100% Electric maakt een Roadshow langs verschillende Renault vestigingen binnen de Zeeuw & Zeeuw organisatie. Zo ook op de prachtige Renault Store in Delfgauw. 

Renault en elektrische auto’s, het is het verhaal van een ware pionier op dit gebied. Meer dan tien jaar ongeëvenaarde ervaring en expertise, zoals blijkt uit de 10 miljard ‘e-kilometers’ die al zijn afgelegd door de 400.000 EV’s die het merk al heeft verkocht. 

Nieuwe ‘Nouvel’R’-logo
De nieuwe Megane E-Tech 100% Electric, voorzien van het nieuwe ‘Nouvel’R’-logo van Renault, verpersoonlijkt de transformatie van het merk: het model symboliseert hoe de kern van de markt een revolutie ondergaat, vertegenwoordigt in alle opzichten een enorme sprong voorwaarts en is elke keer weer opwindend om te zien en om in te rijden.

Unieke auto
Dit model kan met recht een unieke auto met hoogstaande technologie worden genoemd. Het kroonjuweel in het interieur is de OpenR-display, die het instrumentenpaneel en de multimedia-interface samenbrengt in één unit. Maar deze volledige nieuwe Renault beschikt nog over veel meer nieuwe features.

U kunt vrijblijvend komen kijken zonder afspraak op 29 april van 10.00 uur tot 20.30 uur Exportweg 2 in Delfgauw.  Kijk voor meer informatie over de nieuwe Megane E-Tech 100% Electric op www.zeeuwenzeeuw.nl/renault/.. U kunt ook bellen naar 015 256 4400.