Ferry van Winden van Stads-Koffyhuis krijgt de eerste display en ansichtkaarten aangereikt door wethouder Bas Vollebregt (Foto: Koos Bommelé)
Ferry van Winden van Stads-Koffyhuis krijgt de eerste display en ansichtkaarten aangereikt door wethouder Bas Vollebregt (Foto: Koos Bommelé)

Eropuit in Delft? Check de UITagenda!

Algemeen

DELFT - Maandag heeft wethouder Bas Vollebregt de eerste display van de UITagenda Delft overhandigd aan Ferry van Winden van het Stads-koffyhuis. In de display staan ansichtkaarten die verstuurd kunnen worden aan familie of vrienden om een datum te prikken voor een avondje uit in Delft.

Evenementen
Delft Marketing biedt de displays van de UITagenda Delft gratis aan aan lokale horecaondernemers en (cultuur)instellingen in Delft, om bezoekers erop te attenderen. De UITagenda Delft staat vol met allerlei leuke evenementen. Kunst en cultuur, exposities en musea, vermaak, ontspanning én historie, je vindt het allemaal terug in de UITagenda Delft. Met de UITagenda Delft ben jij altijd op de hoogte wat er in Delft te doen is en hoef je nooit meer wat te missen. De UITagenda is gemakkelijk te bekijken. Via je telefoon, tablet of laptop ga je naar www.uitagendadelft.com. Scroll naar beneden voor het complete overzicht van activiteiten die zijn te beleven in Delft. Of selecteer in het menu, bovenaan de pagina, wanneer je tijd hebt én wat je wilt doen. Nieuwsgierig geworden naar een evenement? Klik op het evenement en ontdek meer informatie. Het is dus hoog tijd om een bezoekje aan Delft in te plannen. App of bel je vrienden en deel de UITagenda Delft. Kies samen een evenement uit en scoor tickets. En tot slot: geniet van het evenement in het bruisende Delft.

Volg de UITagenda
Zin in een bezoekje aan een leuk evenement? Bezoek dan snel uitagendadelft.com. Volg de UITagenda Delft ook via Facebook en Instagram. Hier wordt leuke content gedeeld om alvast in de sfeer te komen van je toekomstige evenementen in Delft.