Christine Philip zoekt Toffe Buren
Christine Philip zoekt Toffe Buren

Wie zijn jouw Toffe Buren?

Algemeen

Ypenburg - Dankzij de gewonnen Dik Hooimeijer Prijs van Ado in de Maatschappij, maakt Christine Filip het mogelijk om jouw Toffe Buren (in Ypenburg-Leidschenveen) op 16 april a.s. in het zonnetje te zetten. Met de uitreiking van het Certificaat Toffe Buren 2022 door een belangrijke buurtvrijwilliger, een muzikaal onthaal en wat lekkers.

“‘Dat wat vanzelfsprekend is of lijkt krijgt helaas weinig aandacht in de media”, zegt Christine Filip. “Zoals gewone mensen die niet in het dagelijks nieuws komen. De gewone mensen die elkaar toch helpen tijdens de afgelopen periode. Gewone mensen die pakjes voor elkaar aannemen, die elkaar vriendelijk groeten, die propjes oprapen die anderen zijn ‘verloren’.
Gewone mensen die wél de hondenpoep opruimen, gewone mensen die tijdig een feestje aankondigen, gewone mensen die elkaar geluk gunnen, gewone mensen die hulp geven en ook hulp durven ontvangen.”

Verschil maken
Díe gewone mensen die de buurt maken, die een positief verschil maken in Ypenburg-Leidschenveen, dat zijn belangrijke mensen volgens Christine Filip. Daarom heeft zij de actie Toffe Buren bedacht. Iedereen die in Ypenburg-Leidschenveen woont mag diens Toffe Buren aanmelden als Toffe Buur. “Zodat we elkaar weer herinneren dat de gewone mensen, zoals jij en jouw Toffe Buren die samen de buurt maken, het allerbelangrijkst zijn.”

Aanmelden
Toffe Buren aanmelden kan vanaf 4 februari a.s. op de website www.toffeburen.nl en in de brievenbussen die bij de ondernemers van Ypenburg-Leidschenveen staan. Natuurlijk mag je ook elkaar nomineren voor deze gezellige middag. Omdat Toffe Buren belangrijk zijn.

!