<p>Erwin Stoelinga (midden) overhandigt de cheque aan Diana en Huub van Inloophuis Debora (Foto: Koos Bommelé)</p>

Erwin Stoelinga (midden) overhandigt de cheque aan Diana en Huub van Inloophuis Debora (Foto: Koos Bommelé)

Exclusieve onderscheiding ‘De Grote Snor’

Advertorial

DELFT - Als eerbetoon en ter nagedachtenis aan Martin Stoelinga, wordt er elk jaar een cheque uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor onze stad op sociaal, cultureel of op sportief gebied. Ook krijgen zij een exclusieve onderscheiding genaamd ‘De Grote Snor’.

Martin had een hart voor Delft en zette zich ook altijd in op het gebied van sport en op vele andere terreinen. In overleg met zijn familie heeft Hart voor Delft besloten de komende vier jaar een onderscheiding ‘De Grote Snor’ uit te reiken. Dit jaar krijgt het Inloophuis Debora de onderscheiding en mag een cheque in ontvangst nemen ter waarde van 200 euro. Tot 1 november konden nominaties per mail worden doorgegeven aan het bestuur van Hart voor Delft.
Het bestuur van Hart voor Delft heeft uit de binnengekomen aanmeldingen drie aanmeldingen genomineerd voor deze onderscheiding. Betty Stoelinga, echtgenote van Martin, heeft uit deze drie nominaties gekozen wie uiteindelijk deze exclusieve onderscheiding en waardebon krijgt. De uitreiking heeft in december plaatsgevonden. Uiteraard hield het bestuur van Hart voor Delft u via diverse mediakanalen op de hoogte.

Inloophuis Debora
Het Inloophuis Debora is een ontmoetingsplek voor mensen die getroffen zijn door kanker en hun naasten. Het inloophuis is een plek waar mensen even uit hun bubbel kunnen stappen en met lotgenoten samenkomen. Debora organiseert leuke activiteiten, zoals schilder-, zang- of yogales. Ook komt er wel eens een visagist of een kapper langs om de gasten in de watten te leggen. Debora biedt een veilige ruimte aan waar lotgenoten zichzelf kunnen zijn. Ook voor kinderen biedt het inloophuis via Villa Debora speciale activiteiten aan.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1