Charles van Harling en David Middendorp
Charles van Harling en David Middendorp

Win kaarten voor Another Kind of Blue!

Algemeen

DEN HAAG - We leven op de golven van ons bestaan, met aan de ene kant de innerlijke gemoedsbewegingen tussen blijdschap en verdriet en aan de andere kant de cyclische bewegingen van de natuur.

Het veranderen van de seizoenen, de golven in de zee, maar ook geluidsgolven en signaalgolven, ze komen en ze gaan in een niet-aflatende stroom van beweging. Het leven is vervlochten met deze golfbewegingen, het is een natuurlijk dynamisch principe dat ook de dans in hoge mate bepaalt.

Techniek
Geheel eigen aan het thema van Another Kind of Blue onderzoekt choreograaf David Middendorp in de nieuwe avondvullende voorstelling Wave welke rol techniek speelt in ons leven en hoe techniek de alomtegenwoordige golfbewegingen van ons bestaan beïnvloedt. De vier choreografieën waaruit Wave bestaat, Airman, Frequentie & Frequentie², 15 Minute Universe en Hands ON Stagewerpen elk hun eigen blik op deze bijzondere dans tussen mens en technologie.

Maak kans!
Deze voorstelling, waarin zelfs drones worden gebruikt, is onder meer op 5 maart 2022 in de Amare in Den Haag te zien. Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen drie keer twee kaarten weggeven voor deze voorstelling. Wil jij kans maken? Beantwoordt dan de volgende vraag: Hoe heet de voorstelling? Stuur jouw antwoord op naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet ben jij één van de gelukkigen!