<p>Medewerkers van Brownies&downieS Delft. (Foto: Koos Bommel&eacute;)</p>

Medewerkers van Brownies&downieS Delft. (Foto: Koos Bommelé)

Brownies&downieS Delft voelt zich thuis bij RODI

DELFT - Brownies&downieS staat voor puur genieten. Alle medewerkers zijn oprecht, enthousiast en puur! Zij werken alleen maar met verse en ambachtelijke producten. De combinatie van pure medewerkers en verse ambachtelijke producten, maakt je bezoek aan Brownies&downieS tot een ware beleving. Brownies&downieS heeft vrijdag 12 november een nieuwe vestiging geopend aan de Voldersgracht nummer 12. 

Voor het nieuwe pand heeft de afdeling Sign & Print van RODI Media zh, de houten bar mogen restylen. Zij hebben ervoor gezorgd dat de houten bar is voorzien van een mooie bestickering met tegelpatroon. Ook hebben zij gezorgd voor een mooie raambestickering. 

Opening
Vrijdag 12 november vond de officiële opening van Brownies&downieS Delft plaats. Zij waren al een week geopend om even proef te draaien, maar op 12 november verklaarden de jongeren van Brownies&downieS, de winkel officieel voor geopend. Dit deden zij door samen een rood lint door te knippen. Op deze dag waren er ondernemers uitgenodigd om de gezellige opening bij te wonen.

Groepsarrangementen
Opzoek naar een gezellige en originele plek om je verjaardag te vieren? Dan ben je bij Bownies&downieS aan het juiste adres! Zij hebben naast een gezellige relaxplek ook ruimte om verjaardagen en andere groepsarrangementen te organiseren, denk aan het houden van een babyshower of een teamuitje. Voor meer informatie hierover kun je altijd mailen naar delft@browniesanddownies.nl of bellen naar 015 301 1042

Kerst High Tea
Wil jij tijdens de feestdagen iets leuks organiseren met je vrienden, vriendinnen of familie? Dan kun je bij Brownies&downieS Delft terecht voor een gezellige Kerst High Tea. De medewerkers zorgen voor lekkernijen en voor een gezellige sfeer.

Ook kun je tijdens de feestdagen met je kinderen een High Tea houden, want Brownies&downieS Delft regelt namelijk ook kinder Kerst High Tea’s. Ook ideaal voor als een je kinderfeestje wil organiseren!

Brownies&downieS Delft is elke maandag tot en met zaterdag geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op www.browniesanddownies.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1