<p>De keukenshowroom in Ter Aar&nbsp;</p>

De keukenshowroom in Ter Aar 

Black Friday keukens!

Het is weer zover, Black Friday komt er weer aan! Vanaf 24 november heeft Het Keukenwarenhuis.nl zijn jaarlijkse Black Friday verkoop.

Zij verkopen dan honderden keukens voor werkelijk knotsgekke prijzen! Normaal is dit één dag, maar om de koopstromen te spreiden is deze actie nu geldig van woensdag 24 tot en met zondag 28 november.

Deze uniek lage prijzen zijn tot stand gekomen in samenwerking met de beste keukenfabrieken in Duitsland welke ook dit jaar weer deze spectaculaire acties mogelijk maken.

Bij Keukenwarenhuis.nl vindt u een gloednieuwe collectie met de allernieuwste trends, zoals industriële keukens, landelijke keukens, greeploze keukens, zwarte keukens en seniorenkeukens. Ook vele A-merk outletkeukens en 1000 luxe keukens uit voorraad voor Half Geld! Een dagje op uw gemak zelf oriënteren is bij Keukenwarenhuis.nl nog mogelijk!

Alle keukens in de showroom staan compleet en netto geprijsd, zodat u zelf vrijblijvend kunt beslissen of u met een adviseur in gesprek wilt gaan.

Als u wilt profiteren van deze knotsgekke Black Friday acties, neem dan eens een kijkje in de grootste keukenshowrooms van Nederland in Ter Aar (ZH) en Dordrecht. Keukenwarenhuis.nl verkoopt vele honderden (voorraad)keukens voor waanzinnige Black Friday prijzen en dat écht uitsluitend deze week!

Maak er een gezellige dag van in de grootste keukenshowrooms van Nederland. Keukenwarenhuis.nl zorgt bovendien voor een gezellige en ontspannen sfeer met een hapje en een drankje. U kunt aan de bar bijvoorbeeld gratis een biertje of wijntje drinken.

Meer kunt u lezen op Keukenwarenhuis.nl en in de advertentie in deze krant.

Meer berichten
 
CustomHtml_1