Mixed Media kunstwerk van Maarten Nielsen Gerlach
Mixed Media kunstwerk van Maarten Nielsen Gerlach

Mixed media kunst van Maarten Nielsen Gerlach

Algemeen

DELFT - Ontwerper en kunstenaar Maarten Nielsen Gerlach heeft aan de van der Brugghenstraat 9 zijn atelier ‘NielsenGerlach-arts’ zitten. In de laatste twee weekenden van november en in het eerste weekend van december, zal er in zijn atelier een uitverkoop plaatvinden. 

Het atelier van Maarten is te vinden op de hoek van de Hof van Delftlaan. Hier is hij bijna elke dag te en is ook iedereen welkom om even naar binnen te wandelen. 

Technieken
De schilderijen van Maarten worden grotendeels op de computer gemaakt. Hij gebruikt foto’s van graffiti en bewerkt die weer met roest, uiteindelijk gaat hij er ook met verf overheen. Omdat hij hij gebruik maakt van mixed media, zijn de schilderijen voor een schappelijke prijs te koop. Mixed media is een vorm van kunst waar er van verschillende materialen gebruik wordt gemaakt. Maarten verkoopt betaalbare kunst. Elk stuk is uniek en er is van elk ontwerp er maar één exemplaar. 

Maarten maakt eerst een combinatie van acht á negen foto’s en maakt hier een print van. Na de print gaat hij het weer bewerken met verf. Momenteel heeft hij nog honderd ontwerpen in zijn computer staan.

Ontwerpen
Maarten is een kunstzinnige ontwerper die naast schilderijen ook stoffen en prints maakt voor op ramen, muren en auto’s. Op www.nielsengerlachart.com kan je een kijkje nemen in de portfolio van Maarten. Ook kan je hier zijn kunstwerken en ontwerpen zien.

Tijden
Maarten zit bijna elke dag wel in zijn atelier van 10.00 uur tot 15.00 uur.
In de weekenden van de uitverkoop zal hij aanwezig zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur aanwezig. Voor vragen kan je mailen naar info@lastaffa.nl